"Sloba kada potencira srpstvo je isto kao kada priča o braku": Jovana Jeremić odgovorila na pevačeve prozivke

"Ja nemam šta da mu ispiram, jer on mozga nema, prosto nije na mom intelektualnom nivou", rekla je Jovana za Telegraf

  • 19
Jovana Jeremić, Slobodan Sloba Radanović Foto-kolaž: Nikola Tomić, Pixabay

Sloba Radanović isprozivao je Jovanu Jeremić zbog njene izjave o ljudima sa Kosova i Metohije, koja je poslednjih dana viralna na društvenim mrežama. 

Njena izjava jako je pogodila pevača, pa se oglasio putem Instagrama i napao voditeljku.

Poznata kao neko "bez dlake na jeziku", Jovana je u svom stilu odgovorila na Slobine provokacije i brutalno mu uzvratila.

- Radanović kada potencira srpstvo i patriotizam, isto je kao kada je potencirao brak i porodicu u javnosti, a varao svoju ženu. To je Radanović. Jedan licemer, lažni moralista i kao takav odlično je što me je napao, jer takvi kao što je on treba da me napadnu, jer oni nisu moja ekipa. Oni nisu iskreni, oni jedno pričaju u javnosti, a drugo rade u tajnosti. Lažni moral - počela je Jovana za Telegraf.

Sloba Radanović i Jovana Jeremić Foto-kolaž: Nikola Tomić

Ipak, s druge strane, voditeljka je pohvalila njegove vokalne sposobnosti, ali je imala odgovor i na to što je rekao da ona "ispira mozak" gledaocima.

- Neću da se osvrćem na Slobu. Ja nemam šta da mu ispiram, jer on mozga nema, prosto nije na mom intelektualnom nivou da bih se raspravljala sa nekim ko je neškolovan u svaklom smislu i neobrazovan, a pre svega lažni moralista i licemer. Dovoljno sam rekla za njega. On je pokazao koliki je licemer u životu i koliki je lažnjak. O njemu kao o pevaču imam zaista lepo mišljenje. Jako lepe pesme, volim da slušam njegove pesme. Ali mora da nauči da ne može da uđe u fajt, gde ćeš biciklom na Rusiju? - rekla je Jovana i dodala:

- Ne može da ulazi u fajt sa jednom lavicom jer je on jedan mali miš. I kao jedan mali miš mora da zna gde mu je mesto u društvu, jer jednostavno on je to, kroz sve ono što smo u medijima videli, pokazao koliko je jedan isfrustriran muškarac i ne može da se nikad nosi sa jakom ženom, što se desilo i u njegovom prvom braku. Jer jednostavno, Sloba je jedan slabić, a slabi muškarci nisu nikada voleli i mogli sa jakim ženama - rekla je Jovana.

Ona je još jednom prokomentarisala svoju izjavu o ljudima sa Kosova i Metohije koja je izazvala reakcije u javnosti.

- Apsolutno sam rekla, moja izjava je isključivo vezana za folirante i licemere koji su prodali svoju zemlju na Kosovu za ogromne pare. Došli su na Vračar, gde mešajući espreso i budeći se u 12 popodne, pozivaju na rat, napadaju oni koji se istinski bore za ovu zemlju i za Srbe na Kosovu i Metohiji. Oni su prvi pobegli za veliku lovu. Oni su prvi koji su izdali Kosovo. Jedini pravi heroji jesu ljudi koji su ostali tamo, koji brane svoju teritoriju, E to su heroji. A ne ovui koji su pobegli, uzeli lovu i sada se nalaze na vrlo uticajnim mestima u društvu. Oni su ekstremno ambiciozni i smatraju da im pripadaju dirketorske fotelje u Beogradu, na fakultetima,. da imamju privilegije u odnosu na sve nas. Pa ne možete, privilegije se zaslužuju radom i rezultatima. Ja sam došla iz Šumadije, hoću i ja privilegiju - rekla je Jovana.

Podsetimo, Sloba se juče oglasio na Instagramu kada je objavio Jovaninu izjavu i napisao:

- Nemam ni ja problem da kažem istinu. Govorite nam da narod ovo voli. Ne poznajem nikoga ko nije zgranut ovom pojavom. Ova osoba nema kredibilitet da na bilo koji način komentariše Kosovo i Metohiju, a naročito ne na ovakav način - napisao je besan Sloba.

Kako je dalje naveo u svojoj objavi, ima želju da Jovanu "ukinu" te da je siguran da nikome ne bi nedostajala njena pojava i način vođenja inforamtivnog programa.

- Zašto joj je omogućeno da ona nama iznosi svoj stav i ispira mozak... Novinar je tu da pita, a ne da drži slovo. Sklonite je sa televizie i videćete da nikome na svetu nece nedostajati!

Video: Jovana Jeremić ne igra, ona KIDA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rad

    23. januar 2023 | 12:08

    Nisam nikada bio na Jovaninoj strani ali ovog puta je stvarno u pravu. Takvih ima na hiljade, najviše u Beogradu i Kraljevu, niste svesni kako se bahate i foliraju

  • Kursumlija

    23. januar 2023 | 11:39

    Jovana cela Srbija ti se smeje!!!

  • Bravo

    23. januar 2023 | 11:51

    Sve sto je rekla na žalost jeste tačno....proziva pojedince

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA