≫ 

Bivša žena Zvezdana Slavnića razvezala jezik: "Uvede te u raj, a zatvori te u pakao"

Napokon je odlučila da progovori

  • 1
Zvezdan Slavnic Ana Ćurčić Printskrin: Pinktv

Bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana, uključila se u emisiju uživo i na samom početku se osvrnula na to kako ima veliku podršku ljudi koji su oko nje.

Ana je najpre otkrila kakve komentare dobija.

- Ima komentara koji su protiv mene, ali meni lično možda mi je stiglo 3 negativna komentara. Ali u smislu da treba da razumem Anđelu i da sam Kija 2 da igram rijaliti napolju - rekla je Ana, pa otkrila kako reaguju njihovi prijatelji na sve ovo.

- Svi moji prijatelji su uz mene, Zvezdan nije imao prijatelje. Njegovi prijatelji su bili moji ustvari, ima jednog prijatelja iz detinjstva. Zbog onoga što je meni uradio više nema prijatelje. Kroz svoj život je ostranio svoje prijatelje, kao što je i mene - govorila je Ana, pa dodala koliko dugo du bili zajedno.

- Ja sam sa njim bila od 2011. do ove godine, čekala sam ga 4 godine - kazala je Ana, pa otlrila kako joj se čini Aleksandra.

- Ne bih da je komentarišem - rekla je Ana, pa dodala ko je Zvezdan zapravo.

- Uvede te u raj, a zatvori te u pakao. Ja ne bih više da pričam na tu temu - rekla je Ana, pa istakla da li bi se nekada pomirila sa Zvezdanom.

- Nikada - završila je Ana za Premijeru.

Video: Šok! Zvezdan prevario Anđelu: Spopadao Aleks da je poljubi i uspeo, ona mu nije uzvratila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V

    24. januar 2023 | 21:02

    Lepa, zgodna zena. Samo mi nije jasno kako je mogla provesti toliko vremena sa ovim tipom. Vidi se da nesto sa njim nije u redu. Mogu reci samo da je spasena, oslobodila se teske bolesti i na novom pocetku zivota. Ne bih mu dala priliku, da sam na njenom mestu, da mi pridje i objasnjava. Sreca ce je naci kad se napokon resila bede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA