Nakon što je Devito istakao da nije homoseksualac, oglasio se Mili: "Možda si bi, a glumiš kriminalca"

Sukob Milija i Devita je krenuo nakon što je Devito izbacio numeru pod nazivom "Mili, mili" što je izazvalo gnev kod njegovog kolege

  • 2
Reperi David Ljubenović Devito i Marko Milivojev Mili Foto: Nikola Tomić

Nastavlja se "rat" kolega, repera Devita i Milija, a čini se da ni jedna, a ni druga strana, ne nameravaju da se zaustave.

Naime, nakon što je Devito na svom Instagramu objavio LGBTQ+ zastavu i javno napisao da nije homoseksualnog opredeljenja, sada se ponovo oglasio Mili i žestoko ga "potkačio".

Mili je na Instagramu napisao da ne želi da zalazi u koleginu opredeljenost i kako niko nije rekao da je Devito gej, a onda otkrio i da animozitet između njih traje već duži vremenski period.

- Niko nije rekao da si gej, možda si ti biseksualan, ja u to ne zalazim. Nego da si ga pu*io u Cirihu, a glumiš kriminalca i gangsta repera - napisao je Mili i dodao:

- Ali da širi mržnju, hahahahaha, ne foliraj se - nastavio je reper o kolegi.

- A pesmu si namerno nazvao tako iz kompleksa, kao i još neki, jer sam vas sve iskulirao. Sećaš se ono na Fristajleru kad sam banuo u 3 ujutru i zauzeo centralni separe sa svoje 3 drugarice, a ti me tapšao po ramenu, kao brateee, kako ti se sviđaju aligatori. Ja bio u fazonu, ne nosim ja to i iskulirao te jer si fejker - nastavio je Mili, a potom optužio Devita da gasi komentari na Instagramu.

Podsetimo, Devito je, u pomenutoj objavi na Instagramu, objasnio čitavu situaciju i demantovao pomenute tvrdnje svog kolege Milija.

- Nisam gej pošto vam je to najveći problem, mislim da je veći problem da neko širi mržnju na osnovu seksualnosti. Podrška za sve moje prijatelje, saradnike, fanove, koji su pripadnici LGBTQ+ populacije, koje ja jako cenim i poštujem. Ne možeš da tražiš da budeš kum prajda, a da pokušaš da nečiju vrednost umanjiš tako što ćeš ga nazivati pripadnikom LGBTQ+ zajednice, bez dozvole i time pokušati da ga uvrediš, ja se nisam uvredio, ja sam umro od smeha - napisao je Devito na pomenutoj mreži.

Šta je sve Mili napisao na Instagramu za Devita, pogledajte u galeriji ispod:

Video: Razlika je samo u repu ali obojica su zvezde u repu: Devito kao mačak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA