Zaveo maloletnu učenicu, pa otišao kod njenog oca: Ovako je počela ljubav Save Džehverovića i Adriane Kadar

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju

  • 5
Sava Džehverović venčanje Foto: ATA Images

Brat pevačice Teodore Džehverović, Sava Džehverović oženjen je 15 godina mlađom influenserkom Adrianom Kadar, a njih dvoje su se upoznali kada je on radio u školi kao profesor francuskog jezika na zameni, dok je ona bila učenica te škole.

- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju.

Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se više odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - izneo je jednom prilikom Sava.

Njihova romansa počela kada je Adriana imala samo 15 godina, a on 30, što je naišlo na osudu okoline, ali i javnosti, a Savo je govorio da iako je bio profesor u njenoj školi, nije predavao odeljenju svoje sada već supruge.

- Budući da sam tada bio samo student, imao sam status zamene. Njenom odeljenju nikada nisam predavao, ali Adrianu sam svaki dan viđao u školi - otkrio je Sava jednom prilikom u intervjuu.

O vezi sina i maloletne snajke, pričala je javno i Savina majka Gordana Džehverović i navela kako je odmah svog sina posavetovala da on ode kod njenih roditelja i kažu im kako stvari stoje.

- Budući da subotom i nedeljom ne radi, ode tamo kod nje i roditelja. Kad se mala zaljubila, mama je to znala, ona ih je podržavala. Kad su krenuli mama je podržavala. Međutim, ja sam rekla da ide da porazgovara sa njenim ocem i on otišao i pokucao na vrata - pričala je Džehverovićka Viktoriji tokom svog boravka u "Zadruzi".

Savo i Adrijana verili su se na njen 18. rođendan, a zatim su se venčali u septembru 2021. godine i sada čekaju svoje prvo dete. Njih dvoje su na društvenoj mreži Instagram podelili kako će postati roditelji devojčice.

Video: Teodora Džehverović postaje tetka: Budući roditelji otkrili pol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤦🏻‍♀️

    24. januar 2023 | 17:45

    Imala 15 a on 30? I to je sada kao normalno?! Možda se jednom i probudi.

  • Saška

    24. januar 2023 | 22:51

    Imala je 12 godina. Bolest , i kolega i roditelja koji su ćutali....

  • Dm

    25. januar 2023 | 17:15

    Po zakonu u Srbiji ovakve veze su kažnjive zatvorskom kaznom od 3 meseca do 5 goodina u zavisnosti od mnoštvo činjenica u datom slučaju. Maloletna osoba može da stupi u emotivni i seksualni odnos uz pristanak sa drugom maloletnom osobom. Maloletna osoba moze da stupi u emotivu vezu i seksualni odnos uz pristanak i sa punoletnom osobom u slučaju da razlika u godinama ne prelazi tri godine. U prevodu sve to znaci da muskarac zakonski ne sme da bude sa detetom od 14 godina . Sta vise zakonom su predvidjene i novcane kazne za staratelje u koliko su podrzali na bilo koji nacin takvu pedofinu vezu, a u slucaju da su na bilo koji nacin primorali maloletnika da udje u vezu sa odraslom osobom izrice se kazna od nekoliko meseci zatvora. Sve bi ovo bilo u redu da se ti zakoni i primenju ali na zalost ne. Najgore od svega je sto po zakonu u koliko se pokrene postupak protiv pedofila i ako u vremenu trajanja postupka to dete pristane na brak i staratelj takodje da pristanak(16 god je minimum starosti) slucaj se ponistava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA