Tamara Đurić o imovini na Kosovu i Jovani: "Niko nije prodao što mu je bilo merak, nego što nije bilo izbora!"

"Rat" Jovane Jeremić sa pojedinim javnim ličnostima i dalje bukti

  • 11
Jovana Jeremić i Tamara Đurić Foto: Kobra, Printskrin: RTV Pink

Javna rasprava voditeljke Jovane Jeremić sa pojedinim javnim ličnostima ne prestaje.

Naime, nakon što je Jovana za Telegraf istakla kako ti isti koji nju prozivaju nemaju kredibilitet da pričaju bilo šta i da je monstruozno i bedno što je napadaju, sada se oglasila i Tamara Đurić.

- Pokvari mi film! Sad sam videla izjavu da nemam kredibilitet da pričam. Ja sam odrasla na Kosovu i naša porodična kuća je i dalje kuća Đurića! Niko nije prodao što mu je bilo merak nego što nije bilo izbora! Kaže ja se nisam sama skućila. Ona se može skućiti samo u javnoj kući! Ja sam davno skućena na više lokacija, i u više gradova, a ona stan sprema na kompenzaciju i to isti taj stan koji trazi od muža da joj kupi, a ona njemu u zamenu da rodi dete. To mu dođe kao neka robna razmena? - započela je Đurićeva i dodala:

- Ti štrokava što se nisi okupala od Nove godine do Božića, ti ćeš da nam pričaš o Kosovu? Daj Bože da je makar donji veš nosila u onom njenom Renou 4 koji joj je muž kupio. Za koga je i mnogo je! - rekla je besno Tamara za portal "SrbijaDanas".

Podsetimo, sve je počelo kada je Jovana u tokom Jutarnjeg programa koji vodi na RTV Pinku, pomenula sa sagovornicima temu Kosova i ljudi koji su živeli dole, istakavši da su mnogi prodali svoju zemlju za ozbiljne pare i doselili se u Beograd odakle prodaju priču o moralu i pozivaju na rat.

Video: Jovana Jeremić ne igra, ona KIDA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antap

    25. januar 2023 | 10:08

    Teško našim ljudima dole. Međutim, činjenica je da su unazad 50 i više godina zemlju u kuće prodavali za enormne iznose i potom po Šumadiji kupovali placeve i kuće za mnogo manje para.

  • Vapaj

    25. januar 2023 | 09:36

    A kako je bilo izbora za ostale koji su ostali? Samo pitam🍺❤️

  • ...

    25. januar 2023 | 09:45

    Tamara bolje da ćuti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA