Seka Aleksić žestoko udarila na Jovanu nakon izjave o Kosovu: "Jako žalosno, mogla bi da uputi izvinjenje"

Brojne poznate ličnosti su reagovale zbog Jovanine izjave

  • 11
Seka Aleksić, Jovana Jeremić

Foto: Nikola Tomić, Milena Đorđević

Stav Jovane Jeremić o ljudima koji su otišli sa Kosova i Metohije mnogima se nije dopao, a glas protiv voditeljke podigla je i Seka Aleksić.

Jeremićeva je u programu uživo na TV Pink ispričala je i šta misli o ljudima koji su sa Kosova došli u Beograd i sve šokirala. Ona je jasno rekla:

- Ovo uopšte nije popularno što ću sada da kažem, ali baš me briga, istina je. Ja nemam problem da kažem istinu na Pinku. Prodali su zemlju, došli su u Beograd i onda glume u Beogradu da su jadni, da im treba pomoć. Oni koji su prvi svoju zemlju stavili na doboš - naglasila je ona, pa nastavila:

- To govorim zato što nikoga ne treba žaliti, treba biti objektivan prema celoj situaciji. Ja sam to imala i na fakultetu, kad kažu: "Jao, on je došao sa Kosova, on ovo, on ono…", svi ga žale, a on Bože sačuvaj, gazi preko svih samo da ostvari svoj cilj - izjavila je Jeremićeva, za koju su potom tražili zabranu da se bavi televizijom.

Ovaj stav najpre se nije dopao Slobi Radanoviću, koji ju je zbog toga žestoko isprozivao, a zatim i pojedinim javnim ličnostima koje su rođene na KiM.

Sada je i Seka napisala na svom Instagram storiju da bi voditeljka trebalo da se izvini, te da je "žalosno" kakvo mišljenje ima.

- Jako žalosno! Ako ništa drugo, mogla bi da uputi izvinjenje za početak svim ljudima sa Kosova - poručila je Aleksićeva, dajući do znanja da je Jovanin stav bio uvredljiv.

Video: Jovana Jeremić ne igra, ona KIDA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maks

    25. januar 2023 | 14:48

    Podrzavam JJ

  • Istina

    25. januar 2023 | 16:39

    Jovana je rekla istinu, prodaju sve, dodju u Beogras, Niš, kupuju stanove, kuće, dobijaju poso, dodatke a mi treba da ih žalimo. Čast Izuzecima postoje Kosovari koji su na svojim ognjištima do zadnjeg znam i takve, ali nažalost u manjini su. Jovana jedina ima hrabrosti da kaže istinu, a još Seka traži da se izvini KOME? Dokle da se izvinjavamo za istinu

  • Tamo daleko

    25. januar 2023 | 17:01

    Nazalost,ali rekla je istinu koja se nama ne svidja,jer smo mi Srbi. Jeste opicena,ali neka je rekla. Citam komentare na drustvenim mrezama,kao i svi vi...i ko se najvise buni??? Srbi,koji su prodali zemlju na Kosovu,pokupovali stanove i kuce u Beogradu..Meni je zao Srba na Kosovu,onih Srba koji su ostali dole.Onih Srba koji nemaju mozda puno zemlje za prodaju,pa ne mogu da napuste svoje ognjiste.E takvi ljudi izazivaju postovanje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA