≫ 

Poznati zablistali na dodeli MAC nagrada: Bele haljine, čipka i neobična odela, ovakva izdanja se retko viđaju

Sinoć su mogle videti elegantne toalete, moderna odela, ali i malo ekstravagancije kombinacije

  • 0

Dodela MAC nagrada okupila je brojne poznate ličnosti. Budući da je dres kod bio bela boja, na crvenom tepihu mogle su se videti različite kreacije: od kape sa biserima koju je poneo pevač Sergej Pajić, do haljine na kojoj je izrez otkrivao trudnični stomak, a u kojoj se pojavila Lea Bler.

Poznati su se potrudili da ispoštuju pravilo koje im je bilo dato za odeću, pa su se tako pojavljivali u različitim kombinacijama bele boje.

Sinoć su se mogle videti elegantne toalete, moderna odela, ali i malo ekstravagancije kombinacije. Tako se di-džej Lea Bler pojavila u dugoj, beloj haljini sa kapuljačom, koja je imala prorez u predelu njenog trudničkog stomaka.

Među zanimljivim detaljima koje su ponele poznate face je i kapa koju je nosip pevač Sergej Pajić, a koja je napravljena od bisera.

Takođe, Teodora Džehverović bila je u belom kaputu, Iva Grgurić je imala haljinu sa šlicem do kuka, Mahrina je na manifestaciju došla sa bivšim dečkom Hrenijem, dok su mnoge toalete dama ličile na venčanice.

Sve stajlinge poznatih, pogledajte u galeriji u okviru teksta.

Video: Milica Pavlović: Ne daj se Šakira kraljice

(Telegaraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA