Moka nakon što je njegov sin javno prevario ženu u rijalitiju: "Digao mi je popularnost, Ana više ne postoji"

Slavnić stariji je istakao da Ana, Zvezdanova bivša, više ne postoji za njega

  • 6
Ana Ćurčić, Zoran Moka Slavnić, Zvezdan Slavnić Ana Foto: Nikola Tomić, ATA Images/Antonio Ahel, Printskrin: TV Pink

Legendarni košarkaš Moka Slavnić, otac zadrugara Zvezdana Slavnića ne krije koliko je ponosan na sina zato što mu je skočila popularnost.

Naime, Moka je gostovao u Jutarnjem programu kod Jovane Jeremić i otkrio je kako gleda na celu situaciju koja se dešava u Zadruzi.

- Naravno da mi prija, sad sam ja Zvezdanov otac, digao mi je popularnost u poslednja 3, 4 meseca. To znači da nema novih idola. 99% sam ponosan na njega, jedino što će dobiti po g*** zato što nije transparentno rekao Anđeli da mu se sviđa. Oni kažu da je izdao ženu, ali to je klasičan primer kad se dvoje razdvoje, samo je razlika što je to javno. To je klasičan primer raskida, loš je momenat, ne može da razgovara sa njom, emocija ne bira vreme. Ja sam se razveo u 72. godine - rekao je on.

Slavnić stariji je istakao da Ana, Zvezdanova bivša, više ne postoji za njega.

- Ana više ne postoji za mene otkad je ona rekla da on više ne postoji za nju. Bio sam na njenoj strani, ali zamoljen sam malo oštrije od nje, ja takve jedem za doručak. Ona je sad bivša žena Zvezdanova, sve njegove bivše za mene ostaju bivše, neću ništa da uradim. Plakali smo zajedno, molio sam je, ali poštujem njen izbor. Ne bih ja o njoj više. Sreća njena što zadrugari ne znaju šta je pričala o njima, to je njen ego koji je srušen, to je osveta. Zvezdan ima veliko srce, pa će da se povuče. Sitna je ona riba da bi uništila Zvezdana. Ona ide na njegovu emociju, zna da je on emotivan. Najgore je kad neko od supružnika iznosi prvljav veš. Ja sam bio svedok pre njegovog ulaska - naveo je Slavnić.

Bivši košarkaš je takođe otkrio i da li je istina da Ana brine o njegovoj bivšoj ženi.

- Istina je, to je fantastično, rekao sam njemu, pričali smo o tome. Mogu ja za tebe da učinim ludačke stvari, ali ako se emocija izgubila, džabe - rekao je Moka u Jutarnjem kod Jovane.

Podsetimo, Zvezdan je sinoć, u naletu besa, pokušao sebi da iseče ruku. Slavnić je, dok je večerao, krenuo da se kasapi kožem, ali ga je u tome sprečilo obezbeđenje i zadrugari.

Video: Stravične scene u Zadruzi, Slavnić hteo da se iskasapi zbog bivše: Zvezdan se ubada nožem u ruku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta

    28. januar 2023 | 13:17

    Slavnicu Senior,geladao sam te 1980 te,nesta prije i nesta kasnije,uzivo i u igri. Kao kosarkasu skidam kapu,bio si majstor nad majstorima koji je donio puno radosti u domove tvojih simpatizera,kao covjek,privatno, tu si uvjek bio samo brbljivac ,dug jezik i nismo takvog Z.Slavnica nikad cijenili.od tebe tvoji saigraci nisu mogli uhvatiti ni rijec.Vise od 10 tak susreta u Restoranu Motela Marsonija u predgradju Slavonskog Broda,brbljao si dok su saigraci sa podsmijehom sutjeli.Ne zelim da te povrijedim ali tvoj sin imao je peh da zivi u tvojoj blizini.Nisi mu prenio muske vrline jer ih ni sam nisi imao.Tvome sinu pomogao bi mnogo vise otvoren razgovor o svim njegovom manama i vrlinama.Sad si podrzao njegove slabosti protiv zene koja mu je bila vodic i svjetlo u tami,time si ga jos vise skrenuo prema daljnjim greskama,jer on sam nije sposoban da progleda.

  • Mileta

    28. januar 2023 | 13:22

    Zna li ovaj covek sta prica (lupeta)?

  • Vapaj

    28. januar 2023 | 15:31

    Cale ga je upropastio. Slavnic matori je za svaku osudu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA