Ana zbog Zvezdana išla na terapiju: "Izmanipulisao me, a ja mu verovala"

"Sa Zvezdanom sam uložila puno truda, ljubavi, sklona sam da idealizujem partnera", rekla je Ana

  • 4
Zvezdan Slavnić žena Ana Ćurčić

Foto-kolaž: ATA Images/Antonio Ahel, Pink TV

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, od kada je ušla u "Zadrugu" ne prestaje da šokira novim informacijama o zadrugaru i braku. 

Ona je otkrila da je zbog Zvezdana čak išla i na psihoterapiju.

- Ja uopšte nisam bila pametna. Ja imam prvi brak i decu. Sa Zvezdanom sam uložila puno truda, ljubavi, sklona sam da idealizujem partnera. Mislim da mi to potiče od toga što sam odrasla bez oca, a jako se bavim psihologijom. Idem na psihoterapiju, radila sam Frojdov tekst, išla sam na terapiju: "Šta očekujem od svog muškarca" - rekla je Ana i dodala:

- Kada sam uradila taj test, psihoterapeut mi je rekao: "Pobogu Ana, tebi toliko nedostaje očinska figura". Ja sam nabrojala da me ušuška, da me mazi, pazi, ljubi, a to je ego deteta. Ja sam juče izjavila: "uveo me u raj, ali zaključao u pakao". Mislim da je ovo redak slučaj ovakve manipulacije. Ja sam njemu slepo verovala - rekla je Ana u emisiji "Magazin In".

Podsetimo, Ćurčićeva je bila u vanbračnoj zajednici sa Zvezdanom 13 godina, a svakim danom saznajemo nove informacije i detalje iz njihovog zajedničkog života.

Video: Sanja Marinković pružila podršku ženi Zvezdana Slavnića: Ko te je rasplakao?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    30. januar 2023 | 16:18

    Ova žena je pametna i Inteligentna !! Samo mi nije jasno- kako je mogla da bude 13 godina sa ovakvim čovekom!?!

  • Rv

    30. januar 2023 | 18:14

    Nista ona nije bolja od zvekana sad on napravijo kriminal biti u zatvoru i ona njemu verovala i cipele ga i sad ga pljuje nidje ni ona u vinklu ili pravi zrtvu od sebe dabi pobedila ,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA