Oči u oči! Suočile se Ana i Anđela: "Ti si poremećena, imaš narcisoidni poremećaj i nemaš empatiju"

"Nemam šta da kažem ovoj ženi. Prihvatam krivicu, ne osećam potrebu da uzvratim, da se opravdam, jer opravdanje ne postoji", rekla je Anđela

  • 7

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić su se našle oči u oči. Tenzija se osetila u vazduhu, a Zvezdanova bivša supruga naoštrila se pitanjima za ljubavnicu. 

Nemam šta da kažem ovoj ženi. Prihvatam krivicu, ne osećam potrebu da uzvratim, da se opravdam, jer opravdanje ne postoji. Da sam o njoj razmišljala, ne bih sada bila u toj situaciji sa njenim mužem. Nemam šta da joj kažem i da se pravdam, blam bi me bio. Šta da joj kažem: "izvini što sam se muvala sa tvojim mužem?" - rekla je Anđela.

- Nisi se muvala. Da podvučemo jednu crtu. Ja na nju nisam ljubomorna. Meni je ona jadna slika nekoga kako treba neko da izgleda. Ono što se ona predstavlja je čista laž i blef. Ona je njemu bila čista i poštena, meni nije. Do Mateje ćemo tek da dođemo. Htela sam da ti dam savet. Toliko si se prepustila Zvezdanu, a slagala si da si imala 2 muškarca. Okreni se ka njemu i izvini mu se što si mu to rekla. On ti je poverovao i mislim da ti veruje - rekla je Ana.

- Ja jesam imala dva momka, žive u mom gradu. Znam ko su, kao što i ja znam ko sam i šta sam. A to što se čuveni Mateja ili nekoi tamo javio pa vam rekao neku laž o meni, apsolutno me ne zanima. Nikada neću dozvoliti da se na mene baci mrlja. Sigurno moja porodice nije ovo zaslužila, možda sam pogrešila, uradila sam loše. Neću dozvoliti da se moje ime kalja - rekla je Anđela.

- Šta ti je on pružio? - upitala ju je Ana.

- Posvećenost, pažnju i vreme, koji mi nijedan drugi nije pružio. Možda sam arogantna i bezobrazna, ali je neke druge stvari video kod mene.

- Kako si se osećala kad je bio blizak sa Aleksandrom? - pitala je Ana.

- Osetila sam da me je izdao, ali mi je istu stvar koji smo mi uradili vama. Otišao je sa Aleksandrom. Ja sam njemu svaki sekund pažnje posvetila, fizičke aktivnosti neću spominjati - rekla je Anđela.

- Samo si mu to i pružila - rekla je Ana.

- To smo imali poslednjih 10 dana. A prethodnih dva i po meseca koliko smo se družili smo imali sve drugo sem toga.

- Nemoj da pričaš. Jao dva i po meseca, ona je doživela nervni slom. Posle ove izjave da se počešljaš, uzmi ogledalce i grogoći - rekla je Ana.

- Na moje ime nemoj da se kačiš i neću dozvoliti da se kačite na moje ime, zbog Zvezdana - rekla je Anđela.

- Ja mogu da tvrdim da je Anđela u petoj sezoni imala odnose sa Matejom - rekla je Ana.

- To se nikada nije desilo! Gde je klip? - besno je pitala Anđela.

- Evo, pogledaj me. Je l si spavala sa Matejom?

- Nikada u životu - kategorički je negirala Anđela.

- Ti si patološki lažov. Ti si poremećena mila, imaš narcisoidni poremećaj i nemaš empatiju. Ti nemaš ništa ljudsko u sebi. Ti voliš samo sebe, ti si destruktivna. Tebi treba pomoć, tebi ovde nije mesto. Ti si bila s Matejom, ali ja ću te sada poštedeti - poručila joj je Ćurčićeva.

Video: Sanja Marinković pružila podršku ženi Zvezdana Slavnića: Ko te je rasplakao?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    30. januar 2023 | 23:04

    Kakva mala odvratna Andjela. Odron ženski🙄Izvinjava se... Imaš li imalo ljudskosti u sebi? Od čega si ti satkana? Obeležila si svoju porodicu za ceo život🙄Za tebe nije ni malo greota što ti se dešava... Sebe si ukanalila, ma gde god da se pojaviš na 🌍 kugli... Snimci ostaju uvek!

  • Di

    31. januar 2023 | 07:21

    Ponasanje ove Vanbracne( ljubavnice) jer vanbracno je isto biti svalerka je Odvratno i dogovoreno sa Kriminalcem Zvezdanom.Da se uze lova posto im nije prvi put

  • Аааа

    31. januar 2023 | 09:13

    Ана да је боља не би била са Звезданом. Договорили су се!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA