Sanja Vučić čestitala rođendan majci Nemanje Gudeljа: Zbog njenog komentara mnogi navode da su bili nešto više

Pevačica ne prati na Instagramu majku i sestru svog dečka

  • 2
Nemanja i Olivera Gudelj, Sanja Vučić Foto-kolaž: Instagram/oliveragudelj, Antonio Ahel/ATAImages

Majka Nemanje Gudelja, Olivera Gudelj je tokom vikenda proslavila svoj rođendan, a čestitke prijatelja i brojnih korisnika Instagrama pristizale su sa svih strana.

Naime, Oliverina ćerka Vanja je objavila selfi i tom prilikom majci čestitala divan dan, dok su se čestitke samo nizale.

Komentar koji je privukao najveću pažnju jeste onaj koji je ostavila Sanja Vučić, za koju se u medijima pisalo da je bila u vezi sa Nemanjom, međutim, pevačica je to demantovala.

Kako god da se odvijala situacija među njima, pevačica je ostala u kontaktu sa porodicom fudbalera, te je na Instagramu izjavila Oliveri ljubav uz kratku poruku: "Schatjes" (duše, ljubavi, drage, prim. aut.).

Njen komentar pokrenulo je nagađanja da su ipak bili više od prijatelja, ali nisu želeli da sve to bude propraćeno budnim okom javnosti.

Podsetimo, Anastasija je bodrila svog dečka na svetskom prvenstvu u Kataru, a po povratu srpskih fudbalera u Beograd, ona ga je sačekala na aerodromu. Noć su proveli u vili na Dedinju, a potom su nastavili zajedno na romantično putovanje.

Video: Seksi uraganku Sanju Vučić stavili smo na težak zadatak: Da li može ni jedno ni drugo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA