≫ 

Anđela je pre Zvezdana "jurila" za njim: Bogati biznismen joj je bio prva meta

Kako izvor navodi, ona se trudila da uvek bude u okruženju bogatog Crnogorca

  • 0
Zadruga 5, početak, ulazak Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zadrugarka Anđela Đuričić u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruga" predstavila se kao smerna devojka, međutim, kako je uplovila u vezu sa 15 godina starijim, oženjenim Zvezdanom Slavnićem, njena reputacija u javnosti se promenila.Anđela je u "Zadruzi" javno imala intimne odnose, što je šokiralo gledaoce, a kako pišu domaći mediji ovo nije prvi put da je Anđila bacila oko na starijeg čoveka, već da je prethodno jurila biznismena iz Crne Gore.

Anđela je posle rijalitija odmah otišla kući u Crnu Goru. Nenadano joj se desilo da se zaljubi, i to u imućnog biznismena koji drži plažu u Tivtu. Upoznali su se sasvim slučajno, a ona je želela da tu priču podigne na viši nivo. Međutim, kako važi za ozbiljnog dasu u gradu, ugostitelj nije pridavao mnogo značaja njihovom poznanstvu, jer mu nikako nije išlo u korist da se pročuje da se viđa sa zadrugarkom - istakao je izvor za "Kurir" i dodao:

- Đuričićeva je nastavila da dolazi na plažu, ali bezuspešno. U tom periodu je dosta potencirala priču u javnosti kako rijaliti nije više sfera njenog interesovanja. Ona se trudila da uvek bude blizu bogatog Crnogorca, često su ih ljudi viđali u zajedničkom društvu.

Podsetimo, nedavno je Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića postala deo rijalitija, a od tada Anđela ne može da pronađe mir, te joj je kako ona kaže, svaki dan pakao.

Video: Suočile se Ana i Anđela: Ćurčićeva preslušala Zvezdanovu ljubavnicu, ona pobesnela i zapretila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA