Milica Pavlović želi da ide na koncert Ane Nikolić: Otkrila šta bi tamo radila i ostavila sve u čudu

Potpuni haos između njih nastao je kada je Ana Nikolić otpevala pesmu "Provereno" kao demo verziju na svom albumu, iako je pesma Milice Pavlović

  • 0
Ana Nikolić i Milica Pavlović Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Milica Pavlović će uskoro održati koncert u Beogradskoj areni, a na istom mestu će to uraditi i njena koeginica Ana Nikolić sa kojom nije u dobrim odnosima.

Potpuni haos između njih nastao je kada je Ana Nikolić otpevala pesmu "Provereno" kao demo verziju na svom albumu, iako je pesma Milice Pavlović.

Tada je Milica u "Amidži šou" izjavila da njena koleginica treba da se stidi svog poteza, a najavila je i tužbu. Međutim, sad kako kaže rado bi došla na njen koncert.

- Ana je žena koja ima ozbiljnu karijeru. Imala sam neprijatnu situaciju od strane nje, to je bilo nešto zaista nedopustivo i sramotno. Mimo toga, ona je ozbiljna zvezda sa velikim hitovima, vrlo rado bih đuskala, igrala i gledala taj koncert - rekla je Milica za Kurir.

Podsetimo, Pavlovićeva je odlučila da tuži koleginicu Anu Nikolić zbog pesme "Provereno", koju je izvodila na nastupima i predstavljala kao svoju, te demo verziju iste, sa drugačijim tekstom, promovisala na društvenim mrežama.

Video: Milica Pavlović za Telegraf uoči koncerta u Čairu: Spektakl spremam tamo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA