≫ 

Skandalozno priznanje Anine drugarice: "Ona je nabacivala Zvezdanu devojke, a i koja nije bila sa oženjenim?"

Ona je istakla da se Zvezdanu stvarno svidela Anđela

  • 0
Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Ana Ćurčić Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Kobra, Printskrin: Pink TV

Starleta i bivša učesnica "Parova", Jovana Novakov Šmizla, koja je inače dobra drugarica Ane Ćurčić, gostujući u emisiji šokirala je javnost kada je iznela tvrdnje da je Ana svom suprugu Zvezdanu Slavniću nabacivala devojke van rijalitija.

- Ja sada mogu da morališem i kažem da je uzela zauzetog muškarca. Ali 99 odsto devojaka je bilo sa zauzetim muškarcem. Da nije moralisala, ne bi je toliko linčovali, pričamo o ukućanima - rekla je Šmizla i dodala zbog čega se Zvezdanu u "Zadruzi 6" Anđela svidela:

- Jeste, ona je njemu nabacivala devojke. On se sam izjasnio, rekao je sam da izgleda bolje od tih devojaka. Anđela je lepa devojka i mislim da mu se stvarno svidela. Pritom, devojka je mlada, lepa, malo mi se njeno lice ne sviđa, ali što se tiče tela, zadnjica joj je... Okretala sam se sinoć ja kao žensko. Ona je meni prazna, nema harizmu ili iks faktor - kazala je ona.

Starleta je otkrila i kakav je Zvezdan bio kao otac.

- Pa bio je dobar u nekim situacijama. Je l' tebi ovo dobar otac? Konkretno je sa osobom sa toliko godina... Majka je bila uz to dete. Tata je nešto posebno kod svake ćerke i u njenom životu, ali koliko ja znam, majka je bila i otac i majka. Ana je u super odnosima sa njegovom ćerkom - rekla je Šmizla u emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji.

Video: Darko Tanasijević o pretnjama, depresiji i aktuelnim dešavanjima u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA