Senidah se preselila na tajnu lokaciju: Pevačica se plaši mafije, krije se od bivših saradnika

Navodno, sada se pevačica sklonila na tajnu lokaciju iz bezbednosnih razloga

  • 3
Senidah Printskrin: Instagram/ senida_h

Senida Hajdarpašić Senidah i dalje je u problemu zbog sukoba s bivšim saradnikom Admirom Arnautovićem Šmrkom, koji je hteo da joj se osveti zbog toga što je napustila njegov tim.

Navodno, sada se pevačica sklonila na tajnu lokaciju iz bezbednosnih razloga.

- Senidah zna da se zamerila čoveku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promenila mesto boravka. Vodi računa gde se kreće, a njenu adresu poslednjih meseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi jer se zamerila Šmrku, koji je strah i trepet u Bosni i Hercegovini - priča izvor za Kurir.

Zbog novonastale situacije, trep pevačica je morala da angažuje obezbeđenje koje je svuda prati.

To smo mogli videti prilikom njenih retkih pojavljivanja u javnosti, kao što je to bilo na festivalu u Vrnjačkoj Banji pre godinu i po dana, kada nije smela da izađe iz hotelske sobe, a dok je pevala, pored bine su stajali njeni telohranitelji.

Međutim, ti momci su samo deo zaštite koju je ona angažovala.

Senidah je bila prinuđena da unajmi čak tri prstena obezbeđenja.

Prvi prsten čine telohranitelji koji pre nje dolaze na lice mesta i osmatraju da li ima opasnosti po nju, pa ako je sve bezbedno, tek onda dolazi ona.

Drugi prsten su momci koji su nevidljivi i njihov zadatak je da uskoče i zaštite je ukoliko se desi nešto nepredviđeno, a treći prsten je policija.


Inače, u izveštaju MUP Kantona Sarajevo piše da je uhapšeni Šmrk, između ostalog, nameravao i da Senidu rani, prebije ili da joj baci kiselinu u lice.

Video: Senida na Egzitu, nastup počinje Slađanom: Otkrila savet Lepe Brene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA