Marija Petronijević pokazala sina: Dečak prohodao, a sa ovom životinjom se igra na selu

Marija je, inače, pre nekoliko godina gradsku vrevu zamenila životom na selu, gde se bavi poljoprivredom, te često na Instagramu objavljuje fotografije iz polja, ali i sa ovcama, koje gaji i šiša

  • 4
Marija Petronijević

Foto: ATA Images

Glumica Marija Petronijević, koju širok auditorijum pamti kao Ivanu iz serije "Selo gori, a baba se češlja", krajem oktobra 2021. godine je rodila sina, kome je  prenela ljubav prema životinjama.

Marija je na Instagramu objavila fotografiju svog naslednika, koji je sada već i prohodao, a na kojoj se igra s jagnjetom, te oboje uživaju.

- Ima tako nekih nas koji volimo životinje - napisala je glumica ispod slike.

Marija je, inače, pre nekoliko godina gradsku vrevu zamenila životom na selu, gde se bavi poljoprivredom, te često na Instagramu objavljuje fotografije iz polja, ali i sa ovcama, koje gaji i šiša.

Marija Petronijević

Printskrin: Instagram/ petronijevic.marija

Glumica je, podsetimo, svog supruga krila od očiju javnosti, ali sredinom prošle godine otkriveno je da je u pitanju Milinko Isaković. Ona se sa njim pojavila na premijeri filma "Komedija na tri sprata".

Kako se u medijima pisalo, on je humanitarac iz Loznice i IT stručnjak.

Video: Ovako izgleda kada jedna od najlepših srpskih glumica provoza traktor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA