Pogledajte na šta sve Saša Popović troši milione: Ogromna jahta, automobili i nekrenine širom Balkana

Poznato je da Saša u svom dvorištu ima čitav vozni park luksuznih automobila

  • 15

Definitivno je Saša Popovič, bivši vlasnik Grand produkcije i tvorac najboljih pevača na domaćoj javnoj sceni, jedan od najmoćnijih ljudi na estradnoj sceni i u biznisu uopšte.

Najveća produkcija na Balkanu "Grand", koju je Saša zajedno sa Brenom prodao, poslednjih godina beleži rast zarade koja se meri u milionima evra, a direktor i suvlasnik Granda, Sasa Popovic je od 1. novembra prošle godine i zvanično postao penzioner.

Popović se ne libi da trosi svoje milione, koje je dobio od prodaje pomenute produkcijske kuće, na raznorazne stvari, pa je poznato da poseduje nekoliko nekretnina širom sveta kao i mnoštvo drugih stvari, za koje ne štedi novac, ali nikada o tome nije javno pričao.

Saša poseduje jahtu koja je usidrena na Hrvatskom primorju na čije održavanje troši vrtoglavu svotu novca, a Popović poseduje i luksuznu nekretninu u Opatiji koja vredi skoro pola miliona evra.

Popović poseduje čitav vozni park, skoro uvek ga viđamo u različitim automobila, a poznato je da je BMW I8 Saša platio vrtoglavih 150.000e.

Bivši slavnik Granda je kolekcionar i ručnih satova, za koje izdvaja neverovatne svote novca, a za jedan je samo iskeširao 50.000 evra.

Saša Popović takođe planira i izgradnju luksuznog kompleksa na Avali gde je kupio plac.

Njegov dom na Bežanijskoj Kosi važi ga jedan od najskupljih u Beogradu, na koji su on i njegova supruga Suzana Jovanović potrošili čitavo bogatstvo.

Jelena Karleuša je jednom prilikom bila gost Saše Popovića na njegovoj luksuznoj jahti, fotografije je objavila na društvenoj mreži Instagram, a tada smo i prvi put videli zapravo kako plovilo izgleda.

Ovo su samo neke od stvari na koje Saša Popović troši novac koji je godinama sticao, a verujemo da ima još mnogo toga što javnost ne zna, budući da Popović nikada nije pričao o svom novcu, a i svoju naslednicu, kao i Suzaninog sina iz prvog braka, Aleksandra, je vaspitao da se nikada ne rasipaju i da žive skromno.

Fotografije Sašinog bogatstva pogledajte u galeriji ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA