Lepa Lukić prima čak tri penzije i cifra je ogromna: "Ne voli ona o tome da priča"

Lepa Lukić je 2011. dobila i nacionalno priznanje za doprinos kulturi

  • 9
Lepa Lukić Printskrin: TV Prva

Legenda narodne muzike Lepa Lukić svakog meseca prima čak tri penzije, koje u zbiru iznose oko 180.000 dinara.

Naime, Lukićeva je 2011. dobila i nacionalno priznanje za doprinos kulturi, što na mesečnom nivou iznosi 45.000 dinara.

Najveća primanja Lukićeva dobija iz Kanade, gde je u penziji već godinama, a ona iznose 1.300 dolara, odnosno oko 900 evra.

- Lepa zbog te penzije mora da ide u Kanadu na svakih šest meseci. Mnogi se pitaju zašto često putuje i evo, sada je otkriven razlog. Valjda je tamo takav zakon, da penzioneri moraju određeno vreme da borave u Kanadi, bez obzira na to što su rodom iz drugih država. Mada, Lepi to ne pada teško jer voli da putuje i promeni sredinu - navodi izvor blizak Lukićevoj i nastavlja:

- Tačno je da prima tri penzije, ali ne voli ona o tome da priča. Ponosna je što joj je država uplaćivala doprinose i što je dobila nacionalno priznanje, a za ovu kanadsku penziju se sama izborila. Mislim da joj je u tome pomogao pokojni muž Milan Milanović, s kojim je bila u braku dve decenije, a koji je živeo u toj državi - završio je izvor za "Espreso".

Video: Lepa Lukić u problemu: Nemam ni 20 evra u džepu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana

    4. februar 2023 | 02:02

    Lepa da ima malo casti i dostojanstava,vratila bi nacionalnu penziju!Za sta je ta vasarska pevacica,koja je za pedeset god.karijere snimila dva hita dobila nacion.penziju.Prokockala je ta ohola žena nebrojene novce,a mi koji vredno ustajemo vec 40 god.svako jutro,necemo imati ni 20 hiljada penziju!I,jos se bestidno hvali da ima tri penzije,o cemu se ovde radi???

  • Margit

    4. februar 2023 | 07:13

    Pa neka se odrekne nacionalne penzije koja je bez veze data jer im to ne pripada ne njoj nego i ostali koji su dobili. Zaradili ogromne pare uzivali, a jadan radnik ceo zivot ucio radio i penzija jad jedva da se prezivi. Ma oni nisu uplaćivali za penziju, ili ako jesu neka dobiju kao svi drugi ljudi. Neka da za bolesnu decu kako ona tako i drugi, ma neka malo razmisle kad nisu mislili oni sto su izglasali, ma uzas

  • Siki

    4. februar 2023 | 00:33

    Ponosan sam na nasu drzavu sto kockarima uplacuje doprinose a radnicima sto su morali da rade na crno i zenama domacicama nije potrebno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA