Dejan razotkrio tajni plan Zvezdana i Ane: "Sve je ovo loš dogovor, on je nikada nije voleo"

- Ma potpisujem da je ovo samo loš dogovor - rekao je on

  • 5
Veternik

Foto: Marko Jovanović

Zbog nejasnog ponašanja Ane Ćurčić prema nevenčanom mužu Zvezdanu Slavnoću koji ju je javno prevario u rijalitiju, neki gledaoci su stekli utisak kako njih dvoje sve glume radi nagrade od 50.000 evra, ovo mišljenje deli i pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević.

Dejana Dragojevića je u prethodnoj sezoni rijalitija supruga Dalila Dragojević prevarila na njegove oči sa Filipom Carom, a sada je on dao svoje mišljenje o Zvezdanu i Ani.

- Pošto je bio u zatvoru i nikad nije radio, Zvezdan ne može da se zaposli. Ana je pokušavala da zaradi neki novac u salonu, ali im to očigledno nije bilo dovoljno i onda mu je verovatno rekla: "Hajde da idemo u rijaliti, ti se potrudi s nekom pričom!" Međutim, Zvezdan je malo dosolio priču. Ona mu je već prelazila preko prevara, pa što ne bi i preko ovoga s Anđelom?! Siguran sam da je ovo sve inscenirano - kaže on.

- Ma potpisujem da je ovo samo loš dogovor. Mnogo su pratili petu sezonu, jer prepoznajem situacije u kojima kopiraju mene, Dalilu i Cara - kaže Dejan i dodaje da je Ćurčićeva mnogo namazanija nego što mu je delovala u prvi mah:

- Ušla je sa stavom, ali kako dani prolaze, sve mi postaje jasno! Zar niste videli vatreni ples, zagrljaje , suze?! Loša gluma! Ljudi, žena priča kako je dan i noć gledala prošlu sezonu i kako će ući u "Zadrugu 7" i "Zadrugu 8"! Sve je to plan! Takođe, svesna je da je Zvezdan nikad nije voleo, jer da jeste, oženio bi je - rekao je Dejan za "Informer".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mr

    4. februar 2023 | 23:15

    tako je ovo je najlosija gluma ikada , ne znam samo sto se libe novinari da ih ,,resetaju" pitanjima , suvise su blagi , nije valjda da se plase ,,opasnog" Zvezdana haha , smesan je

  • Драган

    4. februar 2023 | 23:59

    Како си ти паметан од кад си се ударао у главу удри поново још јаче удри

  • Bajka

    5. februar 2023 | 00:17

    Dejana ne volim, ali sve što je rekao je istina. Volela bih da on udje u rijaliti i da bude iskren u komentarima na njegov način. Tad bi Zveki Ana preskočili ogradu. Dejan je majstor u verbalnom obračunjavanju. Zveki je glup a Ana je psihić. Dejan bi za njih bio pravi doktor a ujedno bi Andjeli otvorio oči i izvukao je iz dogovorenog zmijarnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA