≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvi neuspeh Dragane Mićalović ostavio je veliki trag na njoj: "To je bilo strašno za mene, čak i zdravstveno"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica je teško podnela period adolescencije, ali tada je naučila mnoge životne lekcije

  • 0
revija Steven Dockman Foto: ATA Images

Glumica Dragana Mićalović otvoreno progovori o svom najvećem neuspehu i problemu sa kojim se susrela kada nije prošla prijemni ispit na FDU.

Dragana priznaje da joj je perioda adolescencije bio izrazito turbulentan, te da se trudila da opravda očekivanja.

- Moj prvi neuspeh je bio zapravo pad prijemnog ispita na Fakultetu dramskih umetnosti. To je bio strašan period za mene, čak i zdravstveno - rekla je ona.

- Ne bih to nazvala depresijom, jer se to teško leči, ako se uopšte i leči, ali to je period gde sam ja na neki način sebe krivila za to jer ja to nisam shvatila kao okej, ja sam pala prijemni sad idemo dalje, nisi se dovoljno trudila, kao što i nisam u tom periodu, priznajem, nego sam ja to gledala kao ja sam sad razočarala svoje roditelje i svoje sestre i svoju porodicu. Tada sam došla do jedne faze koja je bila baš teška - priča iskreno Dragana Mićalović.

Iako njena majka ne želi da se seća perioda nakon što je pala prijemni, Dragana želi, jer je uspela to da pobedi. Apelovala je na sve tinejdžere da ne odustaju od svojih snova, te da ne krive sebe ni za šta na svetu, jer verovatno nije trenutak kada je to nešto trebalo da se dogodi.

Dragana se potom osvrnula na svoj emotivni status i otkrila da li planira udaju.

- Ne, imam divnu porodicu koja zaista nije od tih porodica kad će, kad će. Naravno da svi to željno iščekuju. Majka želi šta god, ali bilo bi lepo da se konačno jedno muško rodi u familiji Mićalović, ali moram priznati da osobe koje najviše žele da se ja udam i rodim dete jesu moje sestričine. Jako žele brata ili sestru, ali moja porodica zaista nije od tih koja to nešto traži. Moj otac je prvi i poslednji čovek mojoj majci od njene dvadesete godine, ali nekako imali smo sreću da oni nisu takvi da me nešto stiskaju. Kažem ti ova 2023. svašta donosi ja sam sigurna da će se nešto od toga desiti, a sad šta... Nešto hoće... - kraže kroz smeh Dragana u emisiji "Balkanskom ulicom" kod Vesne Dedić.

Video: Dragana Mićalović krenula u teretanu da bi se ugojila: Treniranje mi je promenilo život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA