Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se Miroslav Ilić nakon vesti da mu je otkazan koncert u Sarajevu: Pevač otkrio pravu istinu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miroslav se oglasio na društvenoj mreži Instagram i otkrio pravu istinu

  • 3
Rts novogodišnji program Foto: Nikola Tomić

Bosanski mediji su pobjavili vest da je folk zvezdi Miroslavu Iliću otkazan koncert u Sarajevu, a pevač se sada prvi put oglasio i objasnio o čemu je reč.

Naime, folker je, na svom Instagramu, objavio obeveštenje u kom je detaljno objavio šta se zapravo dešava i ujedno otkrio i pravu istinu.

Miroslav je otkrio da koncert u Sarajevu nije otkazan, jer zapravo nikada nije ni bio zakazan.

- Poštovani, kako su mnogi mediji objavili da je moj koncert u Sarajevu otkazan, ovim putem želim da vam se svima obratim. Istina je jedna jedina, moj koncert u Sarajevu nikada nije ni bio zakazan, a kada ga budemo zakazali, bićete obavešteni kao i mnogobrojna publika u Sarajevu kojoj se radujem da se zajedno družimo. Ovo što piše u medijima je plod nečije pokvarene mašte, a ja volim Sarajlije i obećavam im da se vidimo uskoro - napisao je Miroslav Ilić u saopštenju koji je objavio na Instagramu.

Miroslav Ilić Printskrin: Instagram/pravimiroslavilic

Podsetimo, koncert Miroslava Ilića je takođe bio otkazan pre šest godina. Kao razlog tada se navodio snimak koji je kružio internetom, a na kojem Ilić na turističkoj manifestaciji "Kupusijada" u rodnim Mrčajevcima, u Srbiji, peva nacionalističku pjesmu "Morem plovi jedna mala barka", koja veliča četničkog vojvodu Dražu Mihailovića.

Video: Kao da se ništa nije desilo, a i nije joj prvi put: Posle hapšenja na nastupu, evo šta je Tea radila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pevac

    6. februar 2023 | 13:10

    Mnogo je izgubio na popularnosti i u Srbiji kad nije priznao svog sina . Prvo treba da bude covek pa ondy pevac.

  • Srbin

    6. februar 2023 | 21:26

    Pa šta ako je to pevao,šta je drugo trebao da peva.Ta pesma nevredja nikog za razliku od drugih "njihovih pesama".Siroti bosanci,nek se sete šta je Merlin pevao,pa Jala i Buba i onaj balvan iz granda. Mozete svi da mu pljunete pod prozor. "MOREM PLOVI JEDNA MALA BARKA"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA