≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija Kilibarda se po najvećem snegu uputila ka manastiru: Voditeljka sa voljenim obilazi znamenitosti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Par je ovog vikenda otišao na odmor u Valjevo

  • 3
Marija Kilibarda, Muzej viskija Foto: Nikola Anđić

Voditeljka Marija Kilibarda ne otkriva javnosti previše detalja iz privatnog života, a ono što je poznato jeste da uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem.

Ipak, Marija ne objavljuje često njihove zajedničke fotografije na društvene mreže, ali od nedavno Kilibarda sa svojim pratiocima deli trenutke provedene sa partnerom.

Naime, par je ovog vikenda otišao na odmor u Valjevo, a bili su u poseti manastiru Ćelije.

Oni su uživali u zimskim čarolijama, a po svemu sudeći, sneg koji je vejao im nije smetao ni pokvario planove.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Marija se, inače, prvi put u javnosti sa Vučelićem pojavila pre nekoliko dana, a a tom prilikom je priznala da joj je upravo on najveća podrška, ali i kritičar.

- Mnogi ljudi su nas videli, samo vi možda niste bili na pravom mestu. Mi smo zajedno tri godine. Ne krijem ga, samo nije tip koji voli da obilazi gradska dešavanja. On mi je podrška za sve. Podrška partnera je jedna od najvažnijih stvari - otkrila nam je voditeljka.

- Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza - rekla je Marija.

Video: On mi je podrška za sve: Kilibarda za Telegraf.rs otkrila kako provodi vreme sa svojim izabranikom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    6. februar 2023 | 23:39

    Bravooo kod Sv.Ave Justina ko ode kraj kivota u manastir Ćelije taj ima veliki blagoslov ...Nas najlepši manastir...I NEMA BOLJE IGUMANIJE OD NASE DUHOVNE MATI GLIKERIJE

  • Dend

    6. februar 2023 | 23:09

    Mnogi plaćaju visoku cenu slave, psihičkim stanjem, jer treba biti psihički jak da nosiš breme slave pošto zub vremena ne pravi razliku ko je popularan a ko ne ?

  • Dragica

    6. februar 2023 | 23:12

    Sve bivse od onog rukometas ili su flipnule ili ce da flipnu😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA