Seksi iz Crnog Ceraka otkrio kako je provodio vreme u zatvoru: "Ja to nisam doživeo kao nešto loše"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Relja je redovno tema javnosti zbog svog turbulentnog života

Relja Despotović, poznatiji kao Seksi, frontmen grupe "Crni Cerak", redovno je u žiži interesovanja javnosti zbog svoje turbulentne prošlosti.

Naime, Seksi je sada otkrio sve o životu iza rešetaka, a onda se dotakao i hrane u zatvoru.

- U zatvoru sam bio više puta zbog društveno korisnog rada, imao sam neke drugare iz kraja koji su bili u zatvoru, jednog smo gledali sa prozora, drugi je meni upao u sobu, treći je bio sobu pored, a četvrti nam je stigao treći dan. Ja to nisam doživeo kao nešto loše. Tamo sam počeo da jedem boraniju i pasulj, mada zavisi koji je kuvar tamo, naučio sam ih. Mislim da sam najviše voleo kada stignu makarone i meso, ugojio sam se 15 kilograma - izjavio je Reza za "Nova.rs".

Podsetimo, nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", pevačica Anastasija Ićurup, i Seksi, nedavno su obelodanili da su zajedno, a pojavili su se i na jednom događaju gde su sve oči bile uprte u njih.

- Kao što sam već rekla, ne bih se previše oglašavala kada je reč o našoj vezi. Jeste lep povod u pitanju, ali bih to zadržala za sebe i našu vezu - rekla je tada Anastasija za "Blic".

Video: Pevačica Anastasija ispod sakoa nosi samo crni čipkasti brus: Došla s dečkom Reljom iz Crnog Ceraka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA