Vreme čitanja: oko 1 min.

Miroslav Ilić izgubio na sudu protiv bivše ljubavnice Mirjane Antonović

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miroslav Ilić nije želeo da komentariše ovu odluku Tužilaštva

  • 8
Miroslav Ilić Mirjana Antonović Foto-montaža: Nikola Anđić, Telegraf.rs

Još jedan postupak folkera Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović je okončan, a otkriveno je i šta je u pitanju.

Naime, u pitanju je krivična prijava koju je pevač podneo protiv nekadašnje ljubavnice za krivično delo povrede tajne postupka, a presudu je dobila Mirjana.

Advokat Mirjane Antonović je potvrdio da je ona u ovom sporu odnela pobedu.

- Tako je, danas sam dobio od Tužilaštva da su odustali od krivičnog gonjenja jer su utvrdili da nije krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti. Nisam još stigao Mirjani da javim - rekao je Mirjanin advokat i dodao:

- Miroslav je pre nekoliko godina podneo i krivičnu prijavu protiv Mirjane zbog proganjanja, ali je i to odbijeno, kao i ovo - rekao je advokat za "24Sedam".

Folker nije želeo da komentariše ovu odluku Tužilaštva.

Podsetimo, pre nepunih godinu dana Miroslav je podneo krivičnu prijavu protiv Mirjaneza povredu tajnosti postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje sa suđenja.

Video: Miroslav Ilić o sukobu sa Brenom i suđenju sa Mirjanom Antonović: Iz Mrčajevaca crpim energiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sima

    7. februar 2023 | 17:37

    Zajebano je to kada mislis mudima,a ne glavom,kada udari sperma u glavu ti samo mislis gde ces je posuti,kako glasi ona izreka poske je...a nema kajanja,sto si napravio to ces i da teglis🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

  • Poni

    7. februar 2023 | 18:24

    Sramotno je kakve je sve reči upućivao ovoj ženi. Miroslav nije imao ni malo obzira, elementarnog morala i kulture u celom ovom procesu. Žalosno je da ni jednog trenutka nije želeo da ima pristojan i normalan odnos i sa svojim sinom i sa Mirjanom.

  • Lola

    7. februar 2023 | 16:31

    Muskarac ? Sram ga bilo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA