Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponudila je Saši Popoviću saradnju, ali joj on nije odgovorio: Maja Nikolić želela da bude u "Zvezdama Granda"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je imala nameru da pomogne direktoru Granda da napravi šou, te da bude deo stručnog žirija "Zvezda Granda" kada je jedno mesto ostalo neupražnjeno, ali joj je Saša nije javio na telefon

  • 1
Saša Popović Maja Nikolić

Foto-montaža: Nikola Tomić, Printskrin: TV Pink

Maja Nikolić priznala je da je svojevremeno htela da ponudi saradnju direktoru Granda Saši Popoviću, ali da do toga nije došlo jer joj se nije javio na telefon. 

Pevačica je imala nameru da pomogne direktoru Granda da napravi šou, te da bude deo stručnog žirija "Zvezda Granda" kada je jedno mesto ostalo neupražnjeno, ali joj je Saša nije javio na telefon.

- Ja sam pozvala Sašu Popovića, ponudila sam se da budem u žiriju, ali se on nije javio, nije odgovorio. Posle sam saznala da je imao operaciju oka, pa se možda zato nije javio. Rekla sam da sam tu drugarski, potpuno besplatno, bez bilo kakve nadoknade, da napravimo šou. Mislim da bi trebalo da promene nešto, ubace nekog ko bi im napravio da bude interesantnije - rekla je Maja za "Skandal", pa se, između ostalog, osvrnula na koleginicu Gocu Tržan, s kojom je imala okršaj pre nekoliko godina.

Goca je tada bila deo žirija u "Pinković zvezdicama", a kada je jedna devojčica otpevala pesmu Maje Nikolić, Goca je prokomentarisala da je pesma bila dosadna. 

- To je nevaspitano. I ja sam bila u žiriju, pa nikad nisam rekla nekome da ne peva nečiju pesmu. Nije kolegijalno, a ona nije kompetentna da komentariše. Ne znam kako je nije sramota da tim komentarom ponižava nekog ko peva bolje od nje. Iz svega toga sam zaključila da je ljubomorna, mnogo je umislila - rekla je Maja.

Video: PINK - Maja Nikolić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA