Vreme čitanja: oko 1 min.

Indi za Dan zaljubljenih ide na operaciju: Evo da li je pucanje silikona povezano s tučom sa sestrom Editom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Indi je u međuvremenu pukao silikon, a otkrila je da će morati na operaciju

  • 2
Indira Aradinović Indi Indira Aradinović Indi Foto: Instagram/indy_ara_indira

Indira Indi Aradinović nedavno se našla u centru skandala kada je isplivao snimak na kom se jasno vidi da se bije sa svojom rođenom sestrom Editom Aradinović.

Pevačica se po pitanju ove tuče, kako i njena sestra, oglašavala za medije, ali su se obe oglasile i putem zvaničnih naloga na Instagramu.

Inače, Indi je u međuvremenu pukao silikon, a otkrila je da će morati na operaciju.

Pevačica je sada otkrila o čemu je tačno reč, kao i da li to zapravo ima veze sa tučom sa rođenom sestrom.

- Grudi su u pitanju. Već neko vreme su u stanju pucanja, tj. pukla su oba. Ima desetak godina da sam ih uradila, to po zdravlje nije dobro da stoji u organizmu. Moj hirurg mi je dala termin, zanimljivo, 14.februara za Dan zaljubljenih, da to završimo, tako da se nadam da će sve proći kako treba. Operacija traje nekih pet do šest sati, oporavak je malo duži nego kada su obićni implanti u pitanju i ožiljaka ima malo više, malo je stručniji operativni zahvat. Zaustavili smo sve termine snimanja, nastupa, moj menadžerski tim je prolongirao sve to za, tamo neko proleće recimo - rekla je Indi, a na pitanje da li je tuča sa Editom doprinela hitnosti ove operacije, pevačica je imala da kaže:

- Ne, ne, ne, ja sam osetila bolove dok sam bila u Danskoj, pa sam prvom prilikom uzela let i doletela za Beograd. Osetila sam kao neko žarište, a doktorka mi je rekla da nije hitno, hitno, za odmah, već da možemo 14 februara da uradimo - rekla je Indi za Pink.

Video: Neko ima dva fakulteta, a neko osnovnu: Koje škole su naši poznati završili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chance

    7. februar 2023 | 23:54

    Kakvo bre pucanje silikona? Je l ova svesna sta prica, pa ti implanti prezive najstrasnije saobracajne nesrece. Druga prica je ruptura implanta i to nije tako strasno, ali treba da se zameni.

  • SM

    7. februar 2023 | 21:25

    I sta sada mi da radimo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA