Vreme čitanja: oko 1 min.

Saša Popović otkrio kako je izgledao prvi susret sa Marijom Šerifović: "Onako me je ošamarila"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Verica je bila glavni posrednik

  • 0
Saša Popović i Marija Šerifović Foto: Nikola Tomić

Pevačica Marija Šerifović i bivši direktor Grand produkcije, Saša Popović, važe za jako bliske prijatelje, ali nije uvek bilo tako. 

Naime, o njihovom prvom susretu jako malo se zna, budući da je razlika u godinama između Saše i Marije poprilična.

Marija je priznala da je kao dete maštala da ide sa majkom Vericom Šerifović na snimanje emisija, a prvog odlaska na televiziju seća se i tad danas.

- Sećam se da je tad bio ZAM, prvo smo išli u Zemun, a ja sam htela da idem sa njom. Nekad su se emisije snimale u vreme škole, druge smene i nisam mogla da stignem itd. Mislim, lepo je danas kada vidim da sam kao dete tamo išla i gledala sve te neke ljude, a sad mogu da se svađam lepo sa njima – rekla je Marija kroz osmeh.

Saša je takođe prepričao kako je protekao njihov prvi susret 1998., kada je Marija imala samo 15 godina.

- To nikad neću zaboraviti. Marija je bila klinka i Verica je dovela na snimanje, a u toj emisiji je bio pokojni Šaban Šaulić, Vesna Zmijanac i svi pevači su dolazi i prolazili sa „Dobro veče, direktore“. I sad Verica dovodi Mariju i kaže Verica njoj „Ovo je direktor Saša Popović“, a zatim meni „Da te upoznam, ovo je moja Mara“, a ona meni prođe pored mene i samo kaže „Zdravo“. Vidi onako me je ošamarila, kao zdravo i žurim… I ništa, sela pored mene, ja kažem kako si, a ona gleda i misli se „Dobro, matori šta me pitaš“. Bila je frajer od malih nogu i bila je džambast – ispričao je s osmehom Popović u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Video: Želim mu da ne dočeka jutro: Marija Šerifović besna zbog incidenta koji se desio u Boru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA