Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je sestra Jelisavete Orašanin: Milica izgleda veoma atraktivno, a svoju sreću pronašla je u Los Anđelesu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sestra poznate glumice je srećno udata i živi u Los Anđelesu

  • 2
Jelisaveta Orašanin Foto: ATA Images

Glumica Jelisaveta Orašanin jedna je od naših najlepših glumica, a da ona nije jedina "srećnica" koja je nasledila izgled, dokaz je i njena rođena sestra Milica sa kojom se retko pojavljuje u javnosti, iako su veoma bliske.

Jelisaveta je uvek bila neko ko se trudi da svoj privatni život drži van očiju javnosti, te veoma bira šta će i kada objaviti na mrežama, te ne čudi što se na njenom profilu može naći svega par fotografija sa Milicom, s obzirom da ona nije javna ličnost i najbitnije, ne želi da bude. Ipak, to ne menja činjenicu da je Jelisaveti podrška, a uz nju je bila i nakon porođaja, da joj se nađe u prvim danima sa bebom.

Glumica je ipak u jednom trenutku progovorila o sestri i otkrila koliko su bliske.

- Trudim se da budem što više sa sestrom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodim s njom. Uveče šetamo, tu je i njen pas bez kojeg ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće - rekla je Jelisaveta Orašanin jednom prilikom.

Inače, sestra Jelisavete Orašanin srećno je udata i ima sina Pavla, živi u Los Anđelesu, diplomirani je stomatolog, a na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije sa svojim sinom.

Video: Jelisaveta Orašanin u kukuruzu i lepotama Fruške gore: Jela tek opale orahe sa drveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA