Vreme čitanja: oko 1 min.

Operisana Dea Đurđević: Oglasio se Mladen Mijatović, otkrio kako se voditeljka oseća

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaštitno lice ružičaste televizije je juče imala još jednu operaciju

  • 1
Dea Đurđević u poseti nepokretnom Nikoli Nikola Novakoviću Foto: Telegraf.rs

Voditeljka "Pinka", Dea Đurđević, je četiri godine nakon strašne saobraćajne nesreće juče prošla još jednu intervenciju ruke.

Voditeljka "Jutarnjeg programa" 2019. godine doživela je saobraćajku na Dedinju, tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju.

Zaštitno lice ružičaste televizije je juče imala još jednu operaciju, a vreme pred istu, provela je sa partnerom Mladenom Mijatovićem i majkom.

- I nakon četiri godine posle najveće životne borbe se smejemo. Uz smeh i porodicu se sve prebrodi. Već sutra me čeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će se moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smejati. Svi mi zajedno. Verujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbedni - poručila je Dea koja je imala više od 20 operacija, putem svog Instagrama.

Sve je prošlo kako treba i doktor je zadovoljan. Sutra već izlazi iz bolnice. Oglasiće se malo kasnije na Instagramu, pa će detaljno objasniti – rekao je kratko Mladen Mijatović za "Blic" kada je operacija prošla.

Video: Posle skoro 2 godine od teške nesreće, Dea Đurđević ponosno pokazala bolne ožiljke na ruci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA