Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana posvetila Zvezdanu Cecinu pesmu: Ćurčićeva zaplakala kad je čula stihove, evo šta mu je poručila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovog puta Ana se rasula u komade zbog Zvezdanovog ponašanja na zadrugarskoj žurci, gde je naočigled nje flertovao za zadrugarkama, a onda završio kod Maje na krevetu

  • 1

Ana Ćurčić, koja se nedavno uselila na velelepno imanje, kako bi pomrsila konce nevernom bivšem partneru Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić, uspela je u tome, ali učešće u rijalitiju i svakodnevno suočavanje sa bivšim vanbračnim partnerom itekako utiče na njeno emotivno stanje.

Ovog puta Ana se rasula u komade zbog Zvezdanovog ponašanja na zadrugarskoj žurci, gde je naočigled nje flertovao za zadrugarkama, a onda završio kod Maje na krevetu.

- Rekla mi je Žana da ti je duks od karmina i da treba da se opere. Šta radiš ti sa sobom? - pitala je Ana.

- Ova mala je bila pijana - rekao je Zvezdan.

- Slušaj pesmu... Nas dvoje više nikada ni novi, a ni stari - pevala je Ana duet Cece Ražnatović i Olivera Mandića "Vreme za ljubav ističe" i plakala.

- Šta ti sad to znači? Dođi da te zagrlim - rekao je Zvezdan.

- Ja tebi ništa ne zameram, rekla sam samo da slušaš pesmu - dodala je Ćurčićeva.

Video: Ovo prelazi sve granice: Zvezdan se unosi Ani u facu, lomi i baca iznad njene glave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    8. februar 2023 | 19:54

    Koja patetika sve je ovo namenjeno gledao ima.Zar nije rekla da ulazi da ga unisti.Odavno oni nisu zajedno,ostavila ga je zbog Aleks a urnise Andju.Hoce samo drugarski odnos kakvi imaju godinama unazad,a njemu treba zena.Podelila i zavadila zadrugare vredja sve koji nisu uz nju.Slusam komentarore sto sad zameraju Andi glas i stav kakav ima oduvek i hoce da je promene.Bolji je njen glas nego njanjavi Anin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA