≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

5 godina od smrti Nebojše Glogovca: Preminuo je samo dva meseca nakon što je saznao za tešku bolest

Vreme čitanja: oko 1 min.

Proslavljeni glumac izgubio je bitku sa opakom bolešću 2018. godine.

  • 7
Nebojša Glogovac Foto: Tanjug/Zoran Žestić, Printskrin: Google Street View

Glumac Nebojša Glogovac (49) preminuo je na današnji dan pre tačno pet godina, a kako se pisalo on je kasno osetio simptome bolesti kancera na plućima.

Glumca je bolest odnela za samo dva meseca. Agresivan kancer pluća koji se "rodio" u njegovim plućima, brzo je metastazama napao i njegovu jetru zbog čega nije mogao da se operiše uprkos svim naporima lekara.

Pokojni glumac otišao je prerano, ostavivši iza sebe neutešnu suprugu Milicu i ćerku Sunčicu, kao i sinove Gavrila i Miloša.

Supruga Nebojše Glogovca, Milica, je svojevremeno objavila fotografiju na društvenim mrežama, koja je nastala na dan njihovog venčanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Milica Glogovac (@laperiodistaindependiente)

Jaka emocija se ukazuje na njihovoj uspomeni, koja živi i dan danas, a bili su u čvrstom zagrljaju, puni ljubavi. Milica je blistala u beloj haljini, a tog dana najbliži ljudi posvedočili su koliko je njihova ljubavna priča bila kao iz bajke.

Gostujući u jednoj emisiji, supruga Nebojše Glogovca otkrila je šta bi volela da kaže svojoj ćerki o njenom ocu.

- Ja volim da odvajam njegov lik i delo od onoga što smo bili mi, ali naravno da bih bila srećna da ćerki kažem: Ovo je ulica koja nosi ime tvog tate. To bi bilo lepo. On to zaslužuje i sigurna sam da svi mislimo da mu to i pripada. Treba da odnegujemo bolje i trajnije vrednosti. On je heroj i legenda, važan primer mladim ljudima. Bio je to i ostao. Verujem da dobra dela žive – kazala je Milica Glogovac.

Video: Dolče i Gabana? I njega ćemo da hapsimo, da znaš: Pet godina bez velikog Nebojše Glogovca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA