Vreme čitanja: oko 1 min.

"Karijera mi je od početka bila bombastična": Ceca se prisetila prvog koncerta, imala je samo 20 godina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zajedno sa svojim prijateljem, pevačica je u novoj epizodi " Ceca Show-a" evocirala uspomene sa svog prvog solističkog koncerta koji je održala pre 30 godina na stadionu Tašmajdan

  • 6
Ceca Ražnatović Printskrin: BlicTV

Iako ima karijeru dugu više od tri decenije, Ceca Ražnatović se i dalje seća svog prvog koncerta. 

Zajedno sa svojim prijateljem, pevačica je u novoj epizodi " Ceca Show-a" evocirala uspomene sa svog prvog solističkog koncerta koji je održala pre 30 godina na stadionu Tašmajdan.

Nakon što je otišla u studio koji se nalazi baš u samom srcu Tašmajdana, Ceca je želela da obiđe stadion kako bi se prisetila jednog od njoj najznačajnijih momenata u karijeri.

- Dolaskom kod Vukse u studio evocirala sam svoje uspomene na koncert iz 1993. godine, što je bio i moj prvi solistički koncert. Tada i sada je to bila ogromna stvar za jednog izvođača - započela je priču Ceca.

Istakla je da se koncerta i dan danas, nakon 30 godina, u detalj seća.

- Imala sam samo 20 godina. Vratio mi se flešbek, sećam se i dan danas bine, kako sam stajala, šta sam nosila. Takvu energiju nikada neću zaboraviti. Otpevala sam "Kukavicu" 12 puta, pesmu "Zaboravi" 11 puta, to je bilo potpuno ludilo - kaže Ceca.

Stadion je bio pun, atmosfera je bila dovedena do usijanja. Ceca kaže da je iz trenutne perspektive jako ponosna na uspeh koji je tada napravila.

- Kada se okrenem iza sebe, mogu sa punim pravom da kažem da mi je karijera od početka bila bombastična. Izuzetno sam ponosna - ispričala je Ceca.

Video: Crna mini haljina i publika u transu: Pogledajte deo atmosfere sa Cecinog nastupa u Dizeldorfu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuu

    9. februar 2023 | 23:14

    Na šta liči.... Koliko plastike! Užas

  • Sećanje

    9. februar 2023 | 23:26

    Ulazimo komšija i ja u baštu restorana na plaži Utjeha, malo gostiju, kraj avgusta 1986. God. Pitam gosta za susednim stolom ko je mlada devojka što peva. Kaže: Svetlana Veličković, uporna da peva, već tri dana je ovde. Upoznam se sa njim; kaže ja sam Slobodan i nastavimo da pričamo neke druge teme. Pauza; prilazi pevačica stolu, Sloba kaže: to je moja ćerka. Upoznamo se i rekoh Svetlani: budi uporna imaš i glas i stas, pa pogledam Slobinu reakciju. Eto prodje 39 godina, pozdravljam je.

  • Viktor

    9. februar 2023 | 22:42

    Ceki nemoj da ti ugasi karijera slavno. Snimi bilo sta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA