Vreme čitanja: oko 1 min.

Tea Tairović nakon incidenta u Švedskoj: "Radim takav posao, ništa to nije čudno"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tea Tairović je organizovala konferenciju za medije na kojoj se dotakla brojnih tema vezano za privatan život, a otkrila je i brojne poslovne planove

  • 5

Pevačica Tea Tairović organizovala je večeras konferenciju za medije kako bi najavila projekte za predstojeći period, a osim poslovnog, dotakla se i privatnog života.

Naime, Tea je koncert zakazala za 17. jun na stadionu Tašmajdan, a sada je, za TelegrafJetset, otkrila da ima jako veliku tremu, za koju je istakla da će proći tek kad kroči na binu.

- Trema će trajati jedno četiri meseca, tačnije, dok se ne desi koncert. Tek kada prođe sve, onda ću da odahnem i neće biti treme. Trema traje samo dok ne izađem na binu, kada čujem publiku tu mi se noge odseku i posle kad krene pesma tada trema prestaje - započela je Tea za TelegrafJetset i otkrila zašto baš Tašmajdan.

- To je neka energija koja meni prija i kapacitet ljudi koji ja zaslužujem i sviđa mi se ta letnja atmosfera pod vedrim nebom, mislim da to odgovara i mojim pesmama - istakla je ona.

Sa Terom smo se, tokom razgovora, pored toga što je najavila i novi album, dotakli i nedavnog incidenta koji se desio u Švedskoj na njenom nastupu kao i to što su organi reda bili baš u tom trenutku pored nje dok je držala ruke pozadi.

- Ja moram da budem okružena organima reda jer radim takav posao, tako je uvek na mojim nastupima, ništa to nije čudno - istakla je Tea i dodala:

- Ja sam čekala da izađem na binu - dodala je Tairovićeva za TelegrafJetset, a šta je još Tea rekla pogledajte u intervjuu na vrhu teksta.

Fotografije Tee Tairović sa večerašnje konferencije za medije pogledajte u galeriji ispod:

Video: Ovo je nastup Tee Tairović koji je prekinula policija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coyot

    10. februar 2023 | 21:07

    Organizovala konferenciju za medije?! U jbt koja veličina!🤔

  • Aca

    10. februar 2023 | 23:03

    Ona zamišlja da je dobra pevačica,nema ona blage veze sa pevanjem al zato je navukla mušterije sa pornicem xa,xa ovaj narod sto gleda nju je prolupao

  • radnicka klasa

    10. februar 2023 | 23:00

    Kakav posao radis?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA