Vreme čitanja: oko 1 min.

Marijana Mićić progovorila o najvažnijoj životnoj ulozi: "Moja ćerka je ozbiljan car"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica je istakla da joj je bilo veoma teško da ostavi mezimicu kod kuće zbog posla

  • 1
Marijana Mićić beba Foto: A. Nalbantjan, Instagram/micicmarijana

Glumica Marijana Mićić istakla je da joj je bilo jako teško da se odvoji od mezimice zbog posla, jer je njena ćerka u tom trenutku imala manje od godinu dana.

- Rasplakala sam se i pitala se "što sam je ostavila što sam je ostavila" - rekla je Mićić, pa se dotakla proslave rođendana njene ćerke Ane koje je obeleženo 9. decembra.

- Nisam zaplakala. Dugo smo razmišljali da li da slavimo na veliko ili na malo. Porodila sam se u jeku korone, nismo imali ni svadbu, i onda smo rešili da napravimo veliki rođendan. Ona je bila na visini zadatka, svi su se čudili. Nije plakala, ona je car, veliki car! Svake godine ću joj praviti veliku žurku - dodala je.

Ona se dotakla i rada sa decom u projektu "Pinkove zvezdice" te istakla je da rad sa decom iziskuje veću pažnju, nego kada je u pitanju rad sa odraslima.

- U sebi imam sarkazam, i to ne smem sa decom. Da je teško, da posebno mora da se obraća pažnja, ne. Normalno je - rekla je Mićić u emisiji Premijera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA