Vreme čitanja: oko 3 min.

Vanredno stanje u Zadruzi: Mića se žestoko sukobio sa Adamom, obezbeđenje odmah reagovalo

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sukob između njih je jenjava

  • 0
Lepi Mića, Adam Labunski Foto: M.M./ATAImages, Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/zadrugaofficial

Zadrugar Filip Car ugostio je Lepog Miću i Adama Labunskog, kako bi progovorili o svom sukobu.

- Hteo sam da vas pitam zašto ste imali konflikt, zašto si Adame imao konflikt sa Mikicom i tebe Mićo kakvo je tvoje mišljenje o Adamu - pitao je Car.

- Neizbežno je da se sretnemo i taj prostor gde smo pet meseci. Ne želim da se dešava to, ali se desi - počeo je Adam i dodao:

- On je ne kapira neke stvari, sinoć je imao sukob sa Mikicom, nisam se mešao, samo sam rekao da izađe napolje kada je Mikica ušao u crveno. Nisam hteo da se mešam da ne bi bilo da je Mikica nesposoban. Kako sam ja shvatio to je njihova neka priča. Adam odlično zna da sam ja kao vojnik, kažem mu da me probudi. On, ljut od sinoć na Mikicu, još ulazi Rodni i onda ide. Ja mu kažem: "Pusti me, pusti me", on ljut na Mikicu, a trese ku**c na mene. Ako ti ja kažem da me prubodiš, onda me probudi - rekao je Adam, pa dodao:

- On se pravi budala, ulazi Rodni da me probudi, on viče još: "Nemoj da ga budiš". Sad će on da kaže da nije tako, tako je uvek govorio. Neka bude da je sve u pravu, ali samo kažem da se nije postavio kako treba. Ovde može da se kaže sto i jedna, publika zna ko je u pravu.

- Ja ulazim u pab i čovek sedi na krevetu, ja sam mislio da ti je loše pa te zato ne budi - Rodni.

- M*š j**em ti mater u usta - rekao je Mića i napustio radio.

Nakon što je Mića napustio radio, nekoliko trenutaka kasnije uleteo je Mikica Bojanić sa kojim se Adam posvađao oko hleba.

- Posle emisije došli smo u pab, nismo imali hleb. Čovek mi je dao parče hleba, ja to ne jedem, vratio sam. Upala je u ribu, Mikica mi je uzeo krišku iz ruke - rekao je Adam.

- On u četvrtak ostane bez hrane, nema veze, njegova stvar - uleteo je Mikica.

- To je jedno pseto ljudsko, krije ime i prezime, ja ga ovde branim pet meseci. On je peder, ka*a se u bulju, je*e ga drug, branim ga pet meseci, a on meni tako - uleteo je Mića za Mikicom.

- Sis*j ku**c! Milica donese svoj hleb, drugo, sa Zvezdanom sam u budžetom i on za šankom viče "hleb, hleb". Ja dajem od Miličinog hleba okrajak, žao mi je. Opet vidim nema dečko, jede onu smrdljivu sardinu i on odlazi, vraća se posle 40 sekundi, umočio u ono smrdljivo i kreće: "Ja ovo ne jedem, okrajak". Ja mislim da kvarnije dete nije rođeno na Balkanu. U istoriji takmičenja pevača nije bilo da ga neko izbaci, izbacila ga je Marija Šerifović, tako da pozdrav za Mariju Šerifović. On viče kao pozdrav za brata Kristijana, od kad ste vi braća? Šlihtara i uvlakač. On uzme i kaže posle da je uzeo, loš čovek. Janjuš mu je bio sa verenicom, je**o je i odvalio od ku**a! Ona je njemu prva poslala poruku - rekao je Mikica.

- I sam je rekao da mi je uzeo hleb iz ruke, a on se uvredio što sam vratio hleb - počeo je Adam.

- Od kad je Janjuš rekao da mu je je**o devojku, od tada se on upalio. Ja sa tim nemam ništa. On laže! Sinoć se nisam mešao, nisam ulazio u raspravu, a on sada mene gleda u oči i laže - urlao je Mića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA