≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slovenka progovorila o odnosu Aleksandre Nikolić i Zvezdana: "Bila je jako uplašena"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Mislim da joj niko nije potreban - rekla je ona

  • 0
Aleksandra Nikolić, Zvezdan Slavnić Foto-Ilustracija: Nikola Tomić, Kobra

Zadrugar Zvezdan Slavnić je nedavno, tokom boravka u izolaciji sa Aleksandrom Nikolić, dao sve od sebe da je osvoji, rizikujući tada vezu sa Anđelom Đuričić, na šta Nikolićeva nije pala zbog emocija koja je gajila prema Filipu Caru.

Aleksandrina majka Slovenka sad je rekla šta ima na ovu temu.

- Ja se nadam u dragog gospoda Boga da se to da ona izabere Zvezdana neće dogoditi. Bila sa Filipom, ne bila, znam da će da bude teško ako se desi kao i prošli put, da će to teško da podnese. Nemam ništa protiv Zvezdana, ali smatram da joj to nije potrebno i da treba sama da bude do kraja rijalitija. Mislim da joj niko nije potreban - rekla je ona.

Kada je reč o samom odustajanju Aleks od toga da bude sa Zvezdanom u izolaciji, njena majka Lola ima jasan stav.

- Sad ću ja vama da kažem, ja sam pratila to i ne ponovilo se to dabogda nikada više. Bila je jako uplašena tada, tako da, to se desilo poslednji dan te izolacije. Nisu se poljubili, pričali su, to je bilo tada kada je pitao da je zagrli, pa mu je ona rekla: "Pa ajde, zagrli me". Hvala Bogu na tome se i završilo, što se mene tiče, ni njemu nije lako u njegovoj glavi. Vidim da ne zna šta će sam sa sobom, tako da, šta će biti, kako će biti, to je veliki znak pitanja. Kako on bude posložio u svojoj glavi, tako će i biti - rekla je Slovenka.

Među zadrugarima se često postavljalo pitanje da li je Slavnića gledao na Nikolićevu kao na trofej.

- Ne vidim da se ona njemu dopala, to je bilo nešto čisto da pokuša, pa ako prođe, možda i zaboravi tu Anđelu, odakle ja znam. Vidim Anđelino ponašanje, ponaša se kao da je devojka osvojila nobelovu nagradu, a ne kao da je uradila ono što je uradila. Mora devojka malo da se spusti na zemlju, neke stvari mi nisu jasne, ali dobro, Bože moj - rekla je Slovenka za "Red TV".

Video: Ana odbila Zvezdanovu ponudu, on se skinuo da je podseti sa čime raspolaže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA