Vreme čitanja: oko 4 min.

"Ana je udarala glavom u zid kada ju je Zvezdan prevario": Kuma Milena ne prestaje da iznosi prljav veš

Vreme čitanja: oko 4 min.

Milena je otkrila kako je počela veza između zadrugara i njegove nevenčane supruge

  • 5
Zvezdan Slavnić, Milena Kačavenda, Ana Ćurčić, Printskrin: RTV Pink

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić već nekoliko puta je u medijima pričala o odnosu između prijateljice i Zvezdana Slavnića. Ipak, sada je šokirala novim informacijama i otkrila ono što se do sad nije znalo.

Milena je otkrila kako je počela veza između zadrugara i njegove nevenčane supruge.

- Ana je bila u braku, imala je sjajnog supruga, živela je potpuno miran život. Međutim, ne lezi vraže. Prosto, upoznaš nekoga... Oni su se znali čitav život i negde su se sreli... I kako je do te ljubavi došlo, ja nemam pojma - počela je ona u Jutarnjem programu na TV Pink.

Milena se osvrnula i na to da je Ana navodno prevarila supruga sa Zvezdanom.

Milena Kačavenda Printskrin: RTV Pink

- Pričalo se da je muža prevarila. To je neistina. Ona je ispala jedna šmekerka. Došla je i rekla mužu: "ja te ne volim više, ja odoh, zaljubila sam se". Okrenula se i otišla. Zvezdan nije bio ovakav, bila je to jedna ljubav vau. Ali se u međuvremenu desilo šta se desilo, čovek se promenio. U prvim godinama je bio sjajan. On je inače šarmantan tip. Kao drug je dobar, kao partner nikada. Smatram da lično, da je zaista zapao psihološki u neku krizu srednjih godina. Nije se pronašao. Ona je ostvarena, lojalna do koske, volela ga je, i sad ga voli. Ljudi, ne ruši se nešto preko noći. Žena pati, žena boluje. Ono što me užasno živcira je što je mnogo blaga prema njemu, on to nije zaslužio - rekla je Milena i dodala:

- Pre ulaska mi smo razgovarale... Spremale smo se. Kad je ušla, ja sam plakala. Gazi ženo, on je to zaslužio. Međutim, sad je hladan tuš. Ali je razume zašto se ponaša ovako. Ali živim za momenat da ga onako pregazi.

Kako kaže, ni Zvezdan nije prevario svoju tadašnju suprugu sa Anom,

- Kad je izašao iz zatvora imao je suprugu, ali Ana ih nije razdvojila. Ja poznajem i tu prvu suprugu, ta žena je genijalac. Ja ne znam gde je on njih našao. Takvi tipovi vrlo dobro pronađu ženu za život. A kad je s**s, kombinacija, tu mogu da se nađu kojekakve. Ali biraju ženu odanu, borbenu, jer znaju da će završiti kad tad u zatvoru. Pa im onda treba balkanska žena koja stoji u redovima i muški podnosi zimu, hladnoću, vrelinu dok čeka u redu da mu preda paketić - rekla je ona.

- Ana je udarala glavom u zid kada ju je prevario u Zadruzi. Ja rekoh možda je zadatak... Kad je ustao i rekao da je napušta, on je njoj poslao poruku da ne dolazi za Novu godinu. Kaže "mi smo se izlizali". Pa izlizali ste se kad ne treba više da ti šalje pakete i da brine tvoje brige. On da priča da je s Anom živeo kao drug, to je bez mozga. Laže koliko je težak. Praštam mu jer se zaneo, ali ne praštam što nju uzima u usta.

Pošto se Zvezdan predstavlja kao kriminalac, imala je i na to da kaže:

- Zvezdan je kriminalac koliko smo ti i ja. Kriminalci su jedna teška gospoda. Niko nije izašao na ulicu jer je hteo, nego jer su bili prinuđeni. Borili su se za svoje živote, bili su prinuđeni. Da pokuša da uradi više za sebe. Znači oni su ispušteni u nekoj adolescenciji, za to krivim roditelje. Bode se nožem, a gde su rane? - pitala je ona.

Milena je prokomentarisala i Anđelu Đuričić.

- Nema tu mnogo da se kaže. On se nije zaljubio, već se pronašao pronašao se. Našao je obožavateljku, slušalicu. Ona je fascinirana njime. Kad pogleda nju, on u ogledalu vidi sebe kao kriminalca. A kad pogleda Anu, vidi koliko je mali. Anđela je devojka pogrešila temu. Ona ne bi mogla da se nosi s njim. Treba da se zahvali ako je Zvezdan ostavi na miru. Ona misli da je on šmekerica, došla je u veliki grad... oni unutra misle da je on ozbiljna šmekerica, muškarac za maznuti. Pošla biciklom na Rusiju. Nije dovoljno vična da se time bavi. Trebalo je da Ani kaže izvini. Ja bih nju postavila u ćoše, a on bi bio taj koga bih razapela. Zvezdan nije zaljubljen u nju.

Milena je otkrila i kako je Ana reagovala na ranije Slavnićeve prevare.

- Ana je saznala za neke prevare pred ulazak. Ona to nije tako stravično podnela, jer nije otišlo dalje, samo s**s. takvi su muškarci - rekla je Milena.

Ona je rekla i da je Ani pred Zadrugu donela poklon iz Izraela.

- Ja sam bila u Izraelu, donela sam končiće koje su osveštani na Isusovom grobu, pevalo je 40 pravoslavnih sveštenika, ja sam poslednji donela njoj, vezala sam joj oko ruke, pomislila želju i rekla sam joj: ,,Kada god ti je teško, dotakni crveni končić i seti se svega", još nisam videla da ga je dotakla, ali nadam se da hoće - otkrila je kuma Milena u Novom jutru kod Jovane Jeremić.

Video: Ovo prelazi sve granice: Zvezdan se unosi Ani u facu, lomi i baca iznad njene glave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaaa

    11. februar 2023 | 13:16

    Uvedite i kumu u zadrugu da i ona uzme neki dinar!!!!!!

  • MN

    11. februar 2023 | 16:10

    Kakav si ti to prijatelj, kada iznosiš ovakve strvari u etar? Dogovor o blaćenju, uzimanje više para ili kandidatura za ulazak? Bedo, izoperisana.

  • Di

    11. februar 2023 | 16:29

    Iz budjaka i buvljaka dokopa se tv i ova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA