Vreme čitanja: oko 2 min.

Jami zaplakala u emisiji: Pevačica otkrila kroz kakav pakao je prošla njena ćerka zbog majke pevačice

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jami je otkrila da je Lei bilo jako teško i da je morala da se dokazuje tri puta više

  • 12
Jasna Milenković Jami, Jami ćerka Prinsktin: Red Tv

Pevačica Jasna Milenković Jami gostovala je u emisiji zajedno sa svojom ćerkom Leom i tom prilikom otkrila brojne detalje iz privatnog života svoje naslednice.

Naime, pevačica je u više navrata isticala da joj je veoma bitna ćerkina podrška, a i otkrila koliko je ona zapravo jača u odnosu na nju.

- Prevazišla me je u jačini. Ona je prava lavica, ja sam račica. Jača je od mene. Ona je ta koja kaže: ''Ma pusti mama, idemo dalje''. Ona je moja najveća podrška i hvala joj što je takva - rekla je Jami.

Sanja Marinković je istakla da se Lea sama izborila za svoj put bez obzira na to što joj je majka javna ličnost.

- Moram samo da kažem Srbiji da mislim da bi Lea bila među prve tri žene koje menjaju Srbiju, a nisu na naslovnim stranama. Bez obzira što si došla iz porodice gde je majka javna ličnost, ti si se sama izborila - rekla je Sanja.

Jami nije mogla da sakrije suze nakon ovih voditeljkinih reči.

- To su suze radosnice. Bilo je jako teško. To što sam joj ja majka bio joj je teret koji je nosila. Morala je da radi tri puta više i da se dokazuje tri puta više. Minsko polje smo prošle, ona ide svojim putem i mislim da će na kraju izgurati sve što je zamislila - rekla je Jami.

Lea je potom istakla da joj najviše u životu znači podrška majke.

- Ne znam odakle bih počela. Ona je heroj zbog toga što me je usmerila ka učenju. Prepoznala je kod mene tu volju za učenjem stranih jezika, za fakultetom. Takođe, na tome što me je izgradila u osobu kakva sam danas. Divim joj se zbog snage koju ona poseduje, koja je neverovatna. Pitam se kako stiže sve, ona i kad ne može, ona može sve. Kad neka situacija deluje nerešivo, ona uspeva sve da reši - priznala je Lea u emisiji "Magazin In".

Video: Jami njami: Pevačica pokazala izvajano telo i uradila zvezdu kao devojčica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA