≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica Pavlović se popela na sto i zapevala "Nišku Banju": "Tango" pre 11 godina izvela je u sličnom stajlingu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo najverniji fanovi će se setiti čuvene modne kombinacije

  • 1
Milica Pavlović Foto: Nikola Anđić, Printskrin: YouTube/Zvezde Granda

Muzička zvezda Milica Pavlović je pred završetak svog prvog solističkog koncerta u prepunoj hali Čair u Nišu podsetila sve verne fanove na sam početak karijere.

Oni koji je prate od početka ne mogu a da se ne sete njenog prvog izvođenja pesme "Tango" iz 2012. godine. Pevačica se večeras na koncertu pojavila u autfitu koji je referencirao na taj nastup.

U zelenom brushalteru, mrežastoj majici i resama na improvizovanom kafanskom stolu, uz pratnju trubača i sa dairama u ruci otpevala je pesmu "Niška Banja".

Snimak njenog plesa u ništa manje vrtoglavim štiklama, u specijalnoj emisiji "Zvezda Granda", 11 godina kasnije broji skoro 9 miliona pregleda.

@ballkan.mussic Milica Pavlovic-Tango #fyp #tango #milicapavlovic ♬ original sound - ballkan.mussic

Pevačicin koncert nosi naziv "Kraljica juga", a budući da je koncertna dvorana bila prepuna, istoimeni nadimak koji Leskovčanka ponosno nosi je i više nego opravdan.

Milica je veče otvorila kombinacijom kojom su dominirale duboke crne čizme do butina, uklopljenje sa crnim lateks bodijem.

Video: Milica Pavlović od prve pesme raspalila masu: Vrela Kraljica juga dominira u punom Čairu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gola Istina

    12. februar 2023 | 13:48

    Ne znam ni onda kako je obucena ni sta je pevala , a ne sad, ali jedno znam da ima evre kao i sve druge pevacice u zemlji gde se radi za minimalac, ako te plati privarnik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA