Vreme čitanja: oko 1 min.

Seksijeva tašta je izazovna crnka: Bojana (43) obožava da se snima za TikTok, a evo kako izgleda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na profilu Anastaijine majke može se videti da obožava muziku, te često snima sebe dok peva, a primetno je i da je uvek nasmejana

  • 2
Relja Despotović, Bojana i Anastasija Ićipur Foto: ATA Images, Printskrin: TikTok/Bojana

Reper grupe Crni Cerak Relja Despotović poznatiji kao Seksi već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa Zvezdom Granda Anastasijom Ićipur.

I dok se mnoge tinejdžerke "lude" za reperom, on je već nekoliko puta javno istakao da je srećan kraj pevačice.

Njih dvoje imaju i podršku njene majke Bojane koja je na svom TikTok profilu objavila video u kojem Relja na duhovit način pokazje kako se sprema kafa.

Na profilu Anastaijine majke može se videti da obožava muziku, te često snima sebe dok peva, a primetno je i da je uvek nasmejana.

Ćerku maksimalno voli i podržava, o čemu često piše na pomenutoj mreži, pa se može videti da njih dve imaju savršen odnos.

I tokom takmičenja "Zvezde Granda", Bojana je redovno bila u bekstejdžu odakle je bodrila svoju mezimicu. Ipak, od tada se desila velika promena jer je za tri meseca smršala čak 30 kilograma, o čemu je pričala i na TikToku, te je na prvi pogled neprepoznatljiva.

Na njenom profilu piše da ima 43 godine, a kako izgleda pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase

    14. februar 2023 | 13:58

    Naš narod kaže "Gledaj majku biraj kćerku" U njegovom slučaju bi to bilo "Bježi druže od obije dok si na vrijeme"

  • Bhm

    15. februar 2023 | 08:51

    Nekako imam osećaj da ova nacrtana mama nema muža već da joj je ovu malu opravio neko u prolazu...Ali Seksi.....kao oni rizni starmli klonci oz komsiluka sto pocnu da mutiraju u 10 godini a 7 razred ne mogu ni iz drugog puta da pređu pa posle nastave vanredno i kasnije se negde izgube i niko ne zna sta je s njima.E pa Seksi se vratiio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA