≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda serije "Sulejman Veličanstveni", nestala nakon zamljotresa: Sumnja se na najgore

Vreme čitanja: oko 1 min.

Javnost u strahu: Nema ni traga ni glasa od nje

  • 0
Cansu Dere, Džansu Dere Foto: Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Proteklih dana glavna tema u Evropi je razarajući zemljotres koji je pogodio Tursku i Siriju, u kom su mnogi izgubili živote i ostali bez krova nad glavom.

Poznata turska glumica Džansu Dere, kako pišu tamnošnji mediji, nestala je nakon snažnog zemljotresa koji je pogodio Tursku.

Domaća publika je Džansu zavolela u mnogim serijskim ostvarenjima koja su prikazivana na našim televizijskim kanalima sa nacionalnom frekvencijom, a najzapažanije uloge bile su joj u "Sulejmanu Veličanstvenom", "Sili" i "Ezel", i važi za jednu od najplaćenijih glumica iz Turske.

Prema poslednjim nezvaničnim informacijama tamošnjih medija, glumica je navodno pod ruševinama jer od nje već danima nema ni traga, ni glasa.

Javnost je takođe iznenađena činjenicom da se ni porodica popularne glumice još nije oglasila zbog njenog navodnog nestanka usred katastrofe koja je pogodila njihovu zemlju.

Ipak, takođe nema ni potvrde da se Džansu Dere u to vreme nalazila na jugu Turske, a njena poslednja objava na Instagramu je od 5. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA