Vreme čitanja: oko 1 min.

Bojan Vasković renovira stan nakon rođenja deteta: Dečje sobe su prelepe, a imaju i novog člana u kući

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada svako ima svoj kutak

  • 0
Bojan i Aleksandra Vasković Foto-kolaž: A. Nalbantjan, Instagram/_mrs.vaskovic_

Pevač Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra odlučili su posle dolaska trećeg deteta, ćerke Helene, i čitavog stresa koji su prošli nakon njene operacije, da renoviraju stan.

Bračni par kupio je luksuznu nekretninu pre više od šest godina u elitnom delu Beograda, kada su ga i opremili po svom ukusu, a kako su porodicu u međuvremenu prošili, nephodno im je bilo da preurede domaćnistvo.

Pevačeva supruga mnogo više vremena provodi u domu zbog dece, pa su i njene aktivnosti na društvenim mrežama često snimane u porodičnom okruženju.

Ona je sada objavila da je došlo vreme da dvoje velike dece, Anđelina i Mihajlo, imaju svoje sobe, pa su roditelji uradili sve po meri kako bi iskoristili maksimalno prostor. Aleksandra je rekla da je reč o sobama manje kvadrature, ali da su preuređenjem enterijera deca dobila više mesta.

Dečije sobe urađene su u plavo i roze boji, sa radnim stolovima koji se uklapaju uz ormane, a da bi sve bilo lepo dekorisano oslikali su i zidove.

Ipak, svako ima svoj kutak, a dnevna soba, kako se vidi na fotografijama, prostrana je za petočlanu porodicu i još jednog novog člana - psa koga su nedavno kupili.

Gospođa Vasković mnogo vremena provodi u kuhinji, a kako kaže, voli da je sve na svom mestu. Tako je i kutak sa začinima sredila, što se vidi u veoma prostranoj beloj kuhinji, koja osim radnog dela ima i veliko ostrvo gde često sprema jela.

Podsetimo, ona je nedavno objavila i prvi put fotografiju njihove bebe, s kojom je posle dužeg boravka u bolnici izašla iz iste, te sada mogu bezbrižno da uživaju.

Video: Supruga Bojana Leksintona o agoniji u trudnoći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA