Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponovo zajedno: Seka nakon deset godina obnovila saradnju sa poznatim hitmejkerom!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pesma je samo početak ponovne saradnje pevačice i poznatog tekstopisca

  • 1
Seka Aleksić Foto: Marko Suvić

Nakon skoro desetogodišnje pauze, regionalna zvezda Seka Aleksić obnovila je saradnju sa jednim od najboljih hitmejkera Draganom Brajovićem Brajom.

Kao rezultat zajedničkih napora na Dan zaljubljenih objavljena je nova pesma pod nazivom ,,Emotivo nedostupan” koja je za kratko vreme postala veliki hit na društvenim mrežama.

Pomenuta pesma je samo početak ponovne saradnje pevačice i poznatog tekstopisca, a ovaj dvojac, zajedno sa Dejanom Kostićem, obradovaće publiku sa još tri nove numere, čije objavljivanje je planirano u naredna tri meseca.

Pored nove pesme, Seka je na Dan zaljubljenih obradovala sve pripadnice lepšeg pola novom limitiranom modnom lijom ,,Passion” iz kolekcije ,,Second skin by Seka”. (kolekciju možete pogledati ovde secondskin555.rs).

Podsetimo, prva linija iz Sekine kolekcije je rasprodata u rekordnom roku, a pevačica već za proleće/leto sprema još jedno u nizu iznenađenja za sve dame.

Video: Zahvalila i pokazala emotivnu poruku: Karleuša dobila poklon od Seke Aleksić u znak pomirenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mladen

    14. februar 2023 | 21:13

    Malo ste se pljuvali svih ovih 10 godina... Daj pare, daj hit nebitno je sta je bilo, samo interes... Tesko ce ovo biti hit 12.000 pregleda za jedan dan... Losa karma kod oboje. Prosao vam je rok trajanja i jednom i drugom... Iskljucujete komentare na drugim portalima 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA