Vreme čitanja: oko 1 min.

Konstrakta priznala da ima politike na Evroviziji: Dotakla se i hrvatskog predstavnika i traktora na sceni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana je istakla da je Evrovizija zabava i da tako treba i gledati na to takmičenje

  • 1
Ana Đurić Konstrakta Let 3 Foto-montaža: Nikola Anđić, ATA Images/Mateja Stanisavljević

Pevačica Ana Đurić Konstrakta, prošlogodišnja predstavnica Srbije na pesmi Evrovizije, prokomentarisala je grupu Let 3 koja predstavlja Hrvatsku na pomenutom takmičenju.

Naime, dosta se spekulisalo o nastupu pomenute grupe i da li je politički, a Konstrakta je sada navela da je Evrovizija domen zabave i da bi trebalo malo apstraktnije razmišljati o tekstu pesme grupe Let 3.

- Što se tiče politike na Eurosongu, vazda ju je bilo. Ali ne treba nikako zaboraviti da je u pitanju zabava. A ovde je u pitanju zabava - rekla je Konstrakta i dodala:

- Oni su sami naglasili da je u pitanju antiratna pesma. Ne trebamo zaboraviti da je ovde zabava u pitanju. Evrovizija spada u domen zabave. Evrovizija je prihvatila njihovu pesmu, ne vidim neku dalju diskusiju oko toga - navela je Ana za "Blic".

Podsetimo, Hrvatska je prošle nedelje odabrala da ih na "Evroviziji" u Liverpulu predstavlja grupa "Let 3" sa pesmom "Mama ŠČ", a nakon pobede i nastupa, mnogi su počeli da diskutuju o njihovoj diskvalifikaciji, iako su predstavnici Hrvatske naglasili da je njihova numera antiratna.

Video: Konstrakta u svom fazonu: Ljudi vole da čitaju, pa kako znaju i neka čitaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    15. februar 2023 | 22:06

    Pa BBC je rekao da moraju koreigrafiju promeniti. Jel to niko nije cuo? A to sta su rekli nije bitno, jer oni su uvek dobrice. Bas traktor !Zna se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA