Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara Vučić objavila fotografiju na Instagramu iz perioda dok je bila voditeljka: "Nekako ostajemo isti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara je objavila sliku iz oktobra 2004. godine na kojoj pozira sa svojom koleginicom, Tamarom Dačević

  • 9
Tamara Vučić, pomoć, Ukrajna, Srbija Foto: Predsednistvo Srbije/ Dimitrije Goll

Malo je poznata činjenica da je Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nekada bila poznato Tv lice.

Naime, Tamara je nedavno otvorila svoj Instagram profil, na kom deli fotografije sa svojim pratiocima, a jedna je posebno privukla pažnju.

Ona je objavila sliku iz oktobra 2004. godine na kojoj pozira sa svojom koleginicom, Tamarom Dačević, a zajedno su bile voditeljke jutarnjeg programa na Pink televiziji.

- Sećanje je dnevnik koji svi nosimo sa sobom. Vreme leti... ali nekako ostajemo isti. Vreme neumitno teče, ali mi, nekako, istrajavamo u svojoj veri - napisala je Tamara prisećajući se uspomena iz tog perioda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Tamara Vučić (@tamara.vucic.serbia)

Tamara je posle dugogodišnje karijere televizijskog novinara, za svoj poziv odabrala diplomatiju i od 2010. radi u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije. U međuvremenu je završila i Diplomatsku akademiju MSP, a aktivno se bavi i humanitarnim radom.

Podsetimo, supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Tamara Vučić,uručila je danas u sirijskoj ambasadi u Beogradu pomoć u odeći narodu Sirije pogođenom katastrofalnim zemljotresom. Tamaru Vučić je u ambasadi dočekao ambasador Sirije u Beogradu, Basem Džaman Aga, koji je zahvalio na pomoći i zadržao se sa njom u kratkom, prijateljskom razgovoru.

Video: Tamara Vučić: Nova zgrada ambasade u SAD mesto gde će novi mostovi naše saradnje biti izgrađeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA