Vreme čitanja: oko 1 min.

Tajni dogovor Lepe Brene i Senide: Ovo niko nije očekivao

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Tokom Brenine posete Zagrebu na jednom tamošnjem događaju srela sa Senidom - rekao je izvor

  • 2
Senida i Lepa Brena Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Tomić

Pevačica Lepa Brena oduvek je postavljala nove trendove, pa je tako i sada odlučila da mnogima zada domaći zadatak.

Naime, poznato je da Senida ima veoma specifičan stim, kada jemuzika u pitanju, a kako Blic saznaje, ona je upravo sa Lepom Brenom ukrstiti glasove.

- Saradnja se dogodila spontano. Tokom Brenine posete Zagrebu na jednom tamošnjem događaju srela sa Senidom. Nakon nekoliko predloga od strane mlađe koleginice, došlo je do dogovora, a u narednim mesecima vredno će raditi na tom projektu. Za sada još ne žele u javnosti da otkrivaju o čemu je reč, ali veruju da će svi imati mogućnosti da budu deo njihovog projekta. Čak su se dogovorile da Senida peva Brenine pesme, i obrnuto-  otkriva izvor, pa dodaje:

- Pored pevanja, projekat uključuje i skupocenu scenografiju, plesne koreografije, brojna snimanja i slikanja, pa će Senida i Brena u narednom periodu često provoditi vreme zajedno.

- Obe se raduju da će vrhunac projekta, koji prevazilazi granice onoga na šta smo navikli na našoj muzičkoj sceni biti baš u Beogradu, a sigurno će dobiti i veliku podršku drugih kolega - istice izvor za Blic.

Video: Brenin sin pokazao deo luksuznog stana od 600.000 evra: Pogled fenomenalan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA