Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Kostov žestoko odbrusila na pitanje o braku: "To je najveća glupost koju si mogao da kažeš"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Sve je drugačije - rekla je ona

  • 0
Jelena Kostov Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Jelena Kostov već neko vreme nalazi se van svetla reflektora, jer kako ona kaže, ima druge prioritete.- Rešila sam da uživam maksimalno sa svojom porodicom i to nema cenu. Ovi prioriteti su mnogo važniji od muzike - rekla je Jelena, nakon gega je upitala da li je istina da su ona i njen suprug u lošim odnosima:

- Ovo je najveća glupost koju si mogao da kažeš, nešto si pogrešio, ali za nas se to nikad nije pisalo - istakla je ona.

Jelena ima dva porođaja iza sebe, međutim, mladoj mami mnogi mogu da pozavide na liniji.

- Ja sam sa bebom po ceo dan, šetkamo se jer je vreme prelepo. Ja sam jedno veliko dete, čim padne sneg mojoj sreći nema kraja, a Milija skija. Sve je drugačije, od jutra do mraka je sve drugačije. Znam ljude koji imaju ozbiljne probleme kada imaju dvoje dece, ali ja nemam taj problem - kaže Kostov, pa prokomentarisala trenutnu situaciju na estradi.

- Na ovoj estradi ima mesta za sve. Ali ne zabadam nos ni u čiju kuću. Mnogo mi je lepo sada, ne čitam novine, ne puštamo televizor zbog bebice. Ali ja imam odavno spremljene pesme, samo nikako da ugledaju svetlost dana, jer sam lenja po tom pitanju. Imam dve spremljene dobre pesme, verovatno će izaći u septembru - kaže Jelena za Pink.

Video: Nikada to sebi neću oprostiti: Jelena Kostov otkrila zbog čega se najviše kaje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA