Vreme čitanja: oko 1 min.

Sandra Afrika platila za pesmu kao za pola stana, pa otkrila emotivni status: "Srećna sam"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ja sam uvek zaljubljena - rekla je ona

  • 4
Sandra Afrika Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Sandra Afrika, instrigira gde god da se pojavi, a njeni obožavaoci uvek žele da znaju malo više o njoj.

Naime, poznato je da je Sandra neko vreme provela u Americi, ali, kako ona kaže, nije uspela da se odmori.

- Nisam se odmorila, bila sam da radim. Turneja je bila turbulentna, non-stop se radilo, ali ne žalim se. Razbolela sam se, promena vremena je uticala na mene. U Majamiju toplo, u Čikagu hladno... Vučem i dalje prehladu, nikako da se oporavim, i ovde sam nastavila da radim - rekla je Sandra, pa prokomntarisala posetu na njenim nastupima.

- Iskreno, prezadovoljna sam. Moji kadrovi su svi bili na Instagramu, svaki nastup sam objavljivala, nema laži, nema prevare. Sve se moglo videti. Prošla sam super, bilo mi je prelepo - istakla je ona, pa prokomentarisala Dan zaljubljenih.

- Nije mi važan samo taj datum, mislim da ne treba samo to da se gleda i prati. Važan je svaki dan, svakog dana treba nekome reći da ga voliš, pružiti pažnju kada voliš i osećaš - objasnila je Sandra, ali emotivni statu je ipak zadržala za sebe.

- Ja sam uvek zaljubljena! A zauzeta? Tu i tamo! Malo da, malo ne... Pa vi sad to protumačite kako god. Ja sam srećna, što se da primetiti, mislim da se vidi. Kada bude nešto konkretno, znaćete, verujte mi - istakla je ona, pa otkrila da sprema nove porojekte.

- Nije lako naći pesmu, teško je. Meni se ništa ne sviđa, imamo dve-tri pesme u opticaju. Rade se tekstovi, izaći će nešto dobro pred leto. Zadnja pesma sa Kostijem bila je jako skupa, kao pola stana, zavisi gde - požalila se pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specjal".

Video: Vrela ko Afrika, ali na plažama Majamija: Od Sandre u kupaćem klecaju kolena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čičak

    20. februar 2023 | 06:52

    Ovo pevačica ako je ovo pevačica ja sam astronaut.

  • ZoxiNS

    20. februar 2023 | 07:16

    Porez lutko. Zaboravila si porez. U ovoj zemlji izgleda samo oni jadni frilenseri nagrabusise, a ovi ce jos i nacionalne penzije da dobiju.

  • Qqq

    20. februar 2023 | 01:59

    Eeee Drzavo a POREZ da plati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA