Vreme čitanja: oko 1 min.

Jami gospodarica prstenova: Bila je verena tri puta, a nije imala ni problem da bude ljubavnica

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ponosna sam na sve muškarce koji su upotpunjavali moj život - rekla je ona

  • 0
Jasna Milenković Jami Foto: ATA images

Pevačica Jasna Milenković Jami imala je i više nego turbulentan ljubavni život, ali kako navodi nikada nije verovala u ljubav na papiru.

- U životu sam triput bila verenica. To je divan status, zato što neobavezuje i nema posle cirkusa oko razvoda. Biti verenica je najlepši status mogući, ali raskidi su bili fatalni, jedan je trajao dve godine. Ja sam ozbiljna gospodarica prstenova. Verenica je status koji govori da će se svadba dogoditi, međutim kad god se o svadbi priča ja se isključim iz priče - istakla je Jami, pa dodala:

- Danas je brak biznis, a ja nisam za taj biznis. Verujem u ljubav, a ne u papir. Znam mnoge koje je taj papir upropastio - rekla je ona, pa ose dotakla bivših ljubavi.

- Ponosna sam na sve muškarce koji su upotpunjavali moj život, a to i dalje rade. Sa svima sam ostala u korektnim odnosima. Nemam problem ni sa kim. Sve sam ih dobro udomila i iznela na pravi put, kako ne bi bili ljuti na mene. Dakle, nemam neprijatelja što se njih tiče, svaki put možemo da se vidimo i popričamo o bilo čemu - poručila je pevačica.

Jami je bila i više nego iskrena, pa je otkrila da nije imala problem da bude sa oženjenim muškarcima.

- Bila sam ljubavnica. Doduše, u tim situacijama sam uvek bila slobodna devojka. Onda upoznam muškarca, a ako se on ponaša isto kao ja onda ne znači ništa da li je oženjen. Mene to ne dodiruje, jer ja to ne osećam. Ne prenosi se ta priča na mene - rekla je Jami gostujući u "Sceniranju" na Kurir televiziji.

Video: Jami njami: Pevačica pokazala izvajano telo i uradila zvezdu kao devojčica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA