Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša kućna pomoćnica Seke Aleksić otkrila "drugu stranu ploče": Ovako Veljko i pevačica funkcionišu

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali - rekla je ona

  • 1
Hello party, Hotel Hajat Foto: Nikola Anđić

Pevačica Seka Aleksić oduševljava publiku u poslednje vreme snimcima koji pokazuju kako teče njena i Veljkova svakodnevnica.

Iako većina pozitivno reaguje na njenu prirodnost i spontanost, te veruju da su oni srećna porodica, ima i onih koji veruju da je sve namešteno.

Povodom ovoga progovorila se i bivša kućna pomoćnica poznate pevačice, koja je otkrila šta se zapravo dešava iza vrata luksuzne vile.

- Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikoga osim sebe. Pa ona je nama kojima je platu davala, delila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima - ispričala je bivša zaposlena u njihovoj vili u Staroj Pazovi.

- Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila sa nama. I peglanje, i kuvanje, i ribanje. O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna. Ustane ujutru pre nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak. Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi. Verujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. Eto kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svetu. To je raj i idila - završava prepuna pozitivnih utisaka bivša kućna pomoćnica Seke Aleksić za Story.

Video: Seka Aleksić pala kao sveća: Pevačica pokazala pravu umetnost na snegu, a onda doživela peh

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA